maandag 25 december 2017

Crazy for CAS #1 Waar is dat feestje?

Crazy for CAS heeft haar blog weer nieuw leven ingeblazen. Ze starten de eerste challenge met het thema 'waar is dat feestje?'. Leuk om daar mee mee te doen. Dit is mijn uitwerking geworden:


Je zou het misschien niet zeggen bij deze CAS-kaart, maar het was nog een hele klus. Eerst stempelde ik 'hoera' met een stempel van Els Brigé. Daarna stempelde ik 'jij bent' met een alfabet van Lawn Fawn. Daarna het woord 'jarig'. Hiervoor gebruikte ik letters van Altenew. Dit zijn losse letters. Ik wilde ze in de stijl van 'hoera' stempelen. Iets verspringend, maar toch een geheel. Het lijkt simpel, maar ik vond het verdraaid lastig! 
Ten slotte stempelde ik de ballon met stempeltjes van Lawn Fawn. Het touwtje heb ik met andere stempelinkt dan de letters gestempeld. Beide zijn zwart, maar op dit papier lijkt het touwtje wat lichter. En daardoor vind ik het allemaal mooi in evenwicht. 

11 opmerkingen:

 1. CAS kaarten kunnen de lastigste kaarten zijn om te maken. Door alle moeite is dit wel een schitterend exemplaar geworden. Leuk dat je mee doet met CFC!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is een kaartje waar een stempelaar meteen aan ziet hoeveel aandacht eraan is besteed :-) Want wij weten hoe lastig het is om te stempelen met losse letters. Dat heb je prachtig gedaan!! Erg leuke kaart! Fijne dag vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zeg! Geweldig hoe je zelf bij de hoera van Els Brigé de andere teksten hebt gemaakt. Heel goed gelukt. Ik snap helemaal dat je daar lang mee bezig bent geweest. Superleuk dat je met dit mooie kaartje meedoet aan de challenge bij CFC. Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf gedaan zeg! Zelf teksten samenstellen kost heel veel tijd, maar het is je goed gelukt om te laten matchen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker CAS geworden Rhodé!! En ja het kost vaak veel tijd om het helemaal goed te krijgen. Maar als je het eenmaal goed hebt kan je ook zo een serie klaarmaken. Leuk met verschillende kleuren ballonnen of zo?? Om je schaarse knutseltijd toch goed te benutten.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt CAS! En heel leuk gedaan.
  Leuk dat je meedoet bij CFC!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi in al zijn eenvoud! Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een echt clean and simple kaartje. Soms hoeft er niet veel bij om iets moois te maken. Bedankt voor het meedoen met de Crazy for CAS challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk kaartje!! Simply pretty 😃

  BeantwoordenVerwijderen