donderdag 18 januari 2018

Crazy for CAS #2 Alle kleuren van de regenboog

Bij Crazy for CAS is de challenge 'alle kleuren van de regenboog'. Ik wilde graag meedoen, maar ik moest er toch even over nadenken. Ik heb nagedacht over een achtergrondje met die kleuren, letters in die kleuren, gekleurde ballonnen, enz. Maar uiteindelijk leek het mij toch het leukst om een afbeelding herhaald te stemplen en regenboogkleuren te geven. Terwijl ik door mijn stempeltjes ging, zag ik het kleine stempelsetje van Lawn Faw 'Get wel soon'. Op een restje papier kleurde ik zes stukje met mijn ink blending tool. Daarop stempelde ik de afbeelding van het pleistertje. Op de kaart stempelde ik verder nog stempeltjes met zwarte inkt op de witte achtergrond. De gekleurde pleistertjes pasten er precies tussen. Om het net wat speels te maken, plakte ik de groene pleister scheef op. Ik heb nog even getwijfeld over een touwtje, maar dat maakte het in mijn optiek toch wat minder CAS. Dus ik heb het gewoon zo gehouden. 

7 opmerkingen:

 1. Superleuk!! Gaaf ook dat je de andere pleistertjes zwart/wit hebt gehouden. Altijd handig om dit soort kaartjes op voorraad te hebben. Hopelijk hoef je hem voorlopig niet te versturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave uitwerking van de challenge! Net wat Nicole schreef; hopelijk hoef je hem voorlopig niet te versturen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk, ik zou er spontaan beter van worden. Heerlijk die vrolijke pleisters. Leuk dat je mee doet met CFC.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke uitwerking van de challenge! Echt gaaf die gekleurde pleistertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi geworden Rhodé!! Gaaf dat je dat ene pleistertje een beetje schuin hebt gestempeld.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super lief kaartje zeg. Dat stempeltje is echt heel leuk. Bedankt voor het meedoen met de Crazy for CAS regenboog challenge.

  BeantwoordenVerwijderen