woensdag 9 mei 2018

Gefeliciteerd

Met het mooie weer van de afgelopen tijd is er niet veel van knutselen gekomen. Gelukkig heb ik nog wat kaartjes in concept staan, zodat ik jullie vandaag toch weer wat kan laten zien. 


Ik heb inmiddels al een paar enthousiaste reacties gekregen van een aantal bloggers die aan de slag gaan met de 'perfect wreath'. Wie doet er nog meer gezellig mee? Op 31 mei plaatsen we onze kaarten.

6 opmerkingen:

 1. Lekker fleurig, dit kaartje!! Leuk dat je de blaadjes zwart wit hebt gehouden. Ik heb ook niets gemaakt afgelopen dagen (of bijna weken) maar het begint wel te kriebelen nu....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee joh, ik ben ook niet actief met het mooie weer. Werken, en daarna lekker de tuin in. Nu is het buiten wel andere koek, dus, wie weet...Je kaartje is gaaf, lekker fris en fleurig, toffe bloemen, helemaal leuk zo. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijk en fris kaartje heb je gemaakt. De kleuren zijn heel mooi bij elkaar.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit weer maakt mij juist reuze actief met kaartjes maken, maar dat komt omdat ik niet te veel in de zon mag/kan. Dit kaartje is prachtig, lekker zomers en fleurig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk zonnig kaartje Rhodé! Mooi die blaadjes in zwart-wit erbij. Het knutselen komt er op dit moment bij mij ook niet zo van maar dat is vooral omdat ik te druk ben. Ik vind het heerlijk om buiten aan de tuintafel te knutselen als het mooi weer is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk gedaan, wat een heerlijk vrolijk kaartje! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen