woensdag 6 juni 2018

Cadeauverpakking

Vorige week kocht ik een kleinigheidje ter gelegenheid van haar verjaardag: een maskertje. Het 'grote cadeau' geven we als ze echt haar verjaardag viert. Ik wilde het leuk inpakken, maar ik wist nog niet hoe. Zaterdagmorgen zag ik een post van Inge. Die heb ik direct gelift. Zo leuk! En eigenlijk heel snel gemaakt. Ik moest het doen met de spullen die ik had. Ik had liever een wat feller gekleurd lint gebruikt. Ach ja, zo kan het ook. En m'n zus was er blij mee!


Naast de trouwkaarten die ik aan het maken ben voor één van mijn zussen, voorbereidingen voor de bruiloft en ervoor zorgen dat heel mijn gezin straks fatsoenlijk gekleed is voor de grote dag (met dat laatste ben ik bijna rond) vond ik afgelopen zaterdag nog even tijd om allerlei  halve projecten te verwerken tot een kaart. Ik weet niet of jullie dat ook hebben, maar dan maak ik bijvoorbeeld een aantal achtergrondjes of stans ik een aantal dingen uit, maar is het er nog niet van gekomen om er een kaart van te maken. Nu had ik in korte tijd 12 kaartjes klaar. Dat is weleens lekker voor de voorraad.

5 opmerkingen:

 1. Wat een lief zakje, perfect voor een maskertje. Leuk idee dit!! En 12 kaarten... dat is nog eens productie draaien! Ben benieuwd!! Ik ben al blij als ik 1 kaart af krijg in een dag. Ik maak nooit achtergrondjes op voorraad maar als ik ga kleuren kleur ik vaak wel wat extra afbeeldingen in, en soms gebruik ik ze dan ook echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 12 kaarten... Dat is een hele stapel!! Wat een leuk cadeautje zo voor je zus, geweldig idee! Fijn dat je de kleding bijna op orde hebt, als je iets "moet" hebben is het meestal lastig iets te vinden. Je bent mooi op tijd! Ik heb ook allerlei projectjes ten halve liggen op kaartengebied, maar met dit warme weer komt het maar niet af ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend tof idee is dit, en de uitvoering is prachtig! Heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo 12 kaartjes!! Dat red ik niet hoor ;-)) Ik maak nooit iets op voor...ik ken mezelf en gebruik he dan toch niet, want dan klopt het net niet, kleur, vorm grootte...nou ja zo dus ;-) Dus ik maak gewoon ter plekke ;-)
  Je cadeau is onwijs mooi!! Heel tof in het zwart wit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig verpakt! Helemaal leuk om een klein cadeautje zo mooi te verpakken dat het eigenlijk iets groots wordt. Wat lees ik nou... in no time 12 kaartjes klaar?! Een prestatie van formaat, vind ik. Succes trouwens met alle trouw-voorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen