vrijdag 10 augustus 2018

Simply graphics #2

Het tweede kaartje dat ik maakte met de stansen van Simply Graphics, was dit kaartje:


De strookjes DP komen ook van Gerdine. Ik had eerst andere kleuren en daarbij okergele blaadjes. De kleurcombi was prima, maar de blaadjes sprongen er niet genoeg uit. Daarom koos ik ander DP en daarbij rode blaadjes. Wat mij betreft een betere combinatie. 

Nog een paar dagen en dan is mijn vakantie voorbij. Wat hebben we het getroffen met het mooie weer! En ik heb nu gewoon weer zin om straks lekker aan het werk te gaan.

6 opmerkingen:

 1. Deze kleurencombi is prachtig, die rode blaadjes zijn goed aanwezig en dat mag ook want ze zijn zo mooi! Heel leuk kaartje! Deze zomervakantie was inderdaad ongekend qua weer, fijn dat je vol energie zit om er weer tegenaan te gaan en geniet ze nog een paar dagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke leuk kaartje, stijlvol en ook vrolijk. Ik ga nu mijn laatste vakantieweek in. Echt raar hoe snel dat voorbij is gevlogen. Echt zomer gehad, dat is zalig. Fijn weekend, en suc6 met opstarten weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof kaartje weer Rhodé!!
  Fijn dat je weer lekker opgeladen bent om aan het werk te gaan.
  Fijne zondag!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje weer Rhodé! Lekker hoor nog even vakantie, geniet er van! Ik ben alweer een tijdje aan het werk maar door de warme zomeravonden blijft het vakantiegevoel goed hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaart, Rhodé! Ik schaam me diep... Vind ik bij terugkomst van vakantie zo'n mooie en lieve kaart van jou en ik heb helemaal nog niets van me laten horen. Echt slecht. Dat ga ik beslist een keer goed maken met een 'zo maar' kaartje. Als de inspiratie er weer is dan. Want die is nu nog ver te zoeken ;-) In ieder geval alvast superbedankt voor je kaart! Ik ben er echt heel blij mee. Echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooi hoor je stijl van kaartjes maken!!

  BeantwoordenVerwijderen