maandag 12 augustus 2019

Distress Oxide

Het einde van mijn vakantie is in zicht. Ik heb genoten van allerlei uitstapjes met het gezin en het af kunnen strepen van allerlei klusjes van mijn to-do-list. Ik kan er erg van genieten als ik taken afgerond heb;) Van knutselen is er niet zo heel veel gekomen. Ik heb altijd meer plannen dan tijd... Maar dat geeft niet. Over een tijdje komt dat vanzelf weer. Ik ga mij eerst maar eens richten op mijn nieuwe job. 

De kaartjes die ik vandaag laat zien heb ik aan het begin van de vakantie gemaakt. Mijn zus wilde een dagje op de kinderen passen, zodat ik een dagje voor mijzelf had. Ik ging aan de slag met een techniek die ik op Pinterest voorbij zag komen. Volgens mij van Sarah Moerman. Ik stempelde en emboste eerst de afbeeldingen op mijn kaart. Daarna bracht ik Distress Oxide aan op de kaart. Op de plek van de bloemen depte ik met water. Daardoor wordt het daar wat lichter.  Daarna de kaarten afgewerkt met tekst en Nuvo Drops.Ik heb het idee dat het bij anderen veel lichter wordt als ze deppen met water op Oxide inkt. Ik vraag me al een tijdje af of dit zou komen doordat we een waterontharder hebben. Maar ja, ik vind het ook zo wat om bij de buurvrouw een kopje water te vragen om het verschil te kunnen testen. Ik zie me al aankomen, haha!

4 opmerkingen:

 1. Prachtige kaarten zijn het hoor! Ik heb eens gezien dat er een druppel bleekwater gebruikt werd en het echt wit werd!
  Groet Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je kaarten geweldig! En als je geen vergelijkingsmateriaal laat zien, weten wij het ook niet...dus dan is dit prima gelukt!
  Oh ja, binnenkort starten met je nieuwe baan. Wat spannend en leuk!
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vliegt zo’n vakantie voorbij hè.... ik herken het wel, meer plannen en ideeën dan tijd. Het schiet nu op, je nieuwe baan. Leuk! Net zoals je kaartjes, erg leuk gedaan! Dit ga ik in mijn vakantie ook eens proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaartjes met een leuke techniek! Succes in je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen