vrijdag 3 mei 2024

Swap met Daniëlle #59

Vandaag weer een gezellige swap van Daniëlle en mij. We zijn lekker bezig met het vrolijke pakket van Daniëlle:


Voor vandaag maakten we allebei een shakerkaart. Daniëlle heeft hele leuke shakertjes in het pakket gedaan. Ik.vind zulk shakerspul geweldig, maar zal het niet snel voor mijzelf kopen. Superleuk.dat ik het nu van Daniëlle kreeg! Ik zag het gelijk voor me: al die lieve bijtjes in een korf. 

In een eigen set zat de bijenkorf. Ik heb er een cirkel uitgestanst, zodat je ziet hoe gezellig het in de bijenkorf is. Op deze kaart komt er een lief bijtje aanvliegen met een mooie bloem. En ook op dit kaartje zwarte accenten voor wat pit.

Ik weet dat Daniëlle shakers vaak wat lastig vindt. Ze heeft zichzelf dus echt uitgedaagd. Zou zij ook een korf gekozen hebben? Of misschien een hexagon? Ga snel kijken! >klik<

donderdag 2 mei 2024

Liftchallenge #188

Het is alweer even geleden dat ik meedeed met de Liftchallenge. Dinsdag had ik een knutseldagje met mijn tante en kon ik gelijk aan de slag met de nieuwe challenge: maak een kaart met een hangertje. 

De stansen van de visjes heb ik al een hele poos, maar ik weet ze telkens niet goed te gebruiken. Maar voor deze challenge zag ik het gelijk voor me: hangend aan een touwtje.

De tekst is van MFT. Ik vind het zo leuk dat je het over elkaar heen kunt stempelen.

Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij.  Wat gaan twee weken dan snel! Ik heb lekker wat in huis kunnen doen en de kids hadden allemaal nieuwe kleding en schoenen nodig. Iedereen is nu voorlopig voorzien. Dat is fijn.