maandag 27 juni 2016

Lift voor Dutch Card Lovers

Bij Dutch Card Lovers loopt momenteel de challenge 'lift een kaart van een favoriete designer en gebruik deze als inspiratie voor je kaart'. Laat ik nu net een kaartje van Gerdine gelift hebben! Nu kan ik mooi met deze challenge meedoen.

Dit kaartje heb ik gemaakt:


En dit is het kaartje van Gerdine waardoor ik geïnspireerd werd:


Ik maakte mijn kaartje voor de pasgeboren Sophie. Ik had vernomen dat haar naam geschreven werd als 'Sofie'. Ik had het kaartje af toen ik te horen kreeg dat het toch 'Sophie' moest zijn. Het bovenste deel er af gehaald en opnieuw begonnen. Stempelde ik per ongeluk weer een 'f'!!! Weer overnieuw en toen stond de naam niet mooi in het midden. Ik had niet veel tijd meer, dus koos er voor om het cardstock met de naam 'Sophie' wat bij te snijden. En dat past nog prima bij de kaart. Uiteindelijk kostte dit eenvoudige kaartje me dus toch nog wat werk... Hihi!

13 opmerkingen:

 1. Hihihi, zo herkenbaar. Soms ben je met de simpelste dingen lang bezig ze goed, netjes of mooi te krijgen. Ik had trouwens laatst ook zoiets. Babykaart klaar met 'Gaby' erop, bleek het 'Gabi' te zijn. Gelukkig kwam ik er net als jij op tijd achter en kon ik de fout nog herstellen. Je lift is trouwens prachtig! Wat een toeval dat je net een kaartje van Gerdine had gelift. Hele goeie keus trouwens, om iets van haar te liften.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige lift...en ja, een kaartje liften van Gerdine is een heel goed idee! Mooi kaartje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het eindresultaat is erg leuk geworden Rhodé! Heel herkenbaar dat je dan nog een keer niet goed stempelt, of dat bijvoorbeeld de laatste letter mislukt of vlekt..... Prachtige lift in ieder geval van het kaartje van Gerdine!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk gedaan en heel herkenbaar dat soort dingen. Gerdine maakt mooie kaarten leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zal je bekennen, mijn kaart voor de DCL is ook twee keer in de prullenbak beland ;)

  Ik vind jou kaart erg mooi en lief! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lift en een compliment voor Gerdien dat je haar kaartje koos! Ook hier gaan er regelmatig dingen niet zoals ik wil ;)
  Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gave lift van Gerdine; wat leuk dat je haar hebt gekozen. Zij maakt ook supergave kaarten. En dat is jouw lift ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik begin bijna te blozen :) Erg leuke lift en het zijn ook superleuke letters van deze abc set! By the way, ik heb net een liftje van jou op mijn blog gezet. Ik denk dat ik die ook maar even voor DCL gebruik. Had de challenge wel gezien, maar er verder niet meer over nagedacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Rhodé,

  Wat een gaaf kaartje is het geworden. Wat balen dat je 2x moest omdat je de naam verkeerd had gespeld maar het resultaat is super en heel persoonlijk.
  Fijn weekend!!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Soms zit het mee, soms zit het tegen ;). Leuk om een kaart van Gerdine te liften, ze maakt mooie dingen. Jouw versie vind ik ook erg leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi gelift! Gaaf met het houtpapier erbij. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen