vrijdag 7 oktober 2016

Hello

Ik ben altijd van plan om een voorraad kaarten te hebben. Regelmatig zijn er mensen die ziek zijn, het even moeilijk hebben, o.i.d. Het lukt me dan vaak niet om op tijd een kaartje te maken. Maar die voorraad maken lukt tot nu toe ook nog niet echt (herkenbaar?). 
Vorige week had ik ook weer ineens een kaartje nodig. Snel aan de slag gegaan. Ik had een kleurencombinatie in gedachten, maar het is niet helemaal geworden zoals ik graag wilde. Ik blijf het moeilijk vinden: een sterkte- of beterschapskaart voor een man. Toch vind ik het leuk om te laten zien. Misschien hebben jullie nog wel goede feedback! En: de ontvanger was heel blij met het kaartje!


9 opmerkingen:

 1. Hoewel ik bloemen niet heel mannelijk vind, vind ik jouw kaart wel heel erg mooi geworden! Kaarten voor heren vind ik ook altijd lastiger dan vrouwen/kinderen. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is het allerbelangrijkste...dat iemand er blij mee is! En daarbij heb je ook nog eens een geweldig tof kaartje gemaakt!! Bloemen voor een man, waarom niet?? Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook steeds dat voornemen om wat in het voren te maken. Maar er komt meestal weinig van terecht ;-) Je kaartje is mooi, ik vind de kleuren geweldig! Ik gebruik zelf niet zo vaak bloemen voor een mannenkaart maar waarom eigenlijk niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een geslaagd mannen kaartje.
  En als de ontvanger er blij mee is, is dat wat telt.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mannelijk of niet, het kaartje is wel prachtig geworden! Met liefde handgemaakt, een prachtig gebaar waar elke man blij mee is, zeker weten! Ik heb altijd een voorraadje visjes en bootjes voor mannenkaarten en stuur eigenlijk bijna altijd kaarten uit voorraad. Ik ben anders echt altijd te laat met versturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een geweldig mooi kaartje. Dat voorraadje lukt hier ook niet altijd, ik ga vanmiddag maar eens aan de slag met wat kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voorraad, wat is dat?! Ik probeer het ook, maar het lukt niet. En daarbij vind ik het vaak ook leuk om echt een persoonlijk kaartje te maken, waarbij ik echt naar de persoon van de ontvanger kijk. Maar wie weet, kan ik straks in de herfstvakantie weer eens een middagje een paar voorraadkaarten maken. Dit kaartje is weer een mooie! Ik zie dat je de MFT hello die inmiddels ook hebt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een prachtig mannenkaartje. De kleuren vind ik mooi; en passen goed bij de herfst. mooi warm. Ik moet zeggen dat ik weinig voorraad heb; ik ben de laatste tijd gewoon niet zo productief. En voor mannenkaarten gebruik ik vaak sterren; vaak in combinatie met een wat strakker patroon. Soms alleen een woordstans en wat washi tape om een "rand" te maken. En dan veel wit erboven:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kaartje is leuk geworden hoor!!! Voor mannen blijft het lastig. Meestal kom ik uit op een zeilbootje of iets met gears.
  Ik heb altijd wel een voorraadje. Ik kan het echt niet op commando en sommige weken komt er ook niets uit mijn handen. Maar als het wel lukt dan ga ik helemaal los.
  Maar als je het voor iemand maakt is het wel persoonlijker.
  Fijne week!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen