zaterdag 29 april 2017

Birthday Bears

Al een hele tijd geleden maakte ik bij Gerdine wat stempelafdrukjes met de set 'Birthday Bears'  van MFT. Ze bleven een poosje in de kast liggen, maar deze week haalde ik ze weer tevoorschijn. Op dit moment zijn het korte stukjes tijd die ik heb om te knutselen. Ideaal om dan afbeeldingen in te kleuren. Het is snel gepakt en ook weer snel opgeruimd. Normaal ligt bij het knutselen altijd mijn hele tafel vol met spullen. Ook al maak ik maar 1 simpel kaartje. Misschien herkenbaar?! 

Vanmiddag nam ik even de tijd om de beertjes een plek te geven op een kaartje. Voor de achtergrond gebruikte ik DP van MFT. 


Ik kan op mijn tablet niet goed zien of de foto scherp is. Hopelijk wel. Fijn weekend nog!

4 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar!!!! Ik 'moet' ook altijd eerst opruimen voor ik aan een nieuw kaartje kan beginnen anders wordt ik gek van de troep. Jou beertjeskaart is superschattig, mooi ook dat ruitje erachter, ik houd er van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die volle tafel is heel herkenbaar. Ik ben wat dat betreft erg gelukkig met mijn eigen kamer. Maat net als Nicole ruim ik ook alles op. Volop de ruimte; dat is zo fijn! Je kaartje is schat-tig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super schattig kaartje! Fijn dat je tussen de bedrijven door kunt kleuren, dan is zo'n geweldig kaartje als dit daarna net iets sneller gemaakt! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn hobbytafel is altijd een georganiseerde rommel maar ik kan het gelukkig laten liggen. Erg lief dat je de zorg voor die baby op je genomen hebt.

  BeantwoordenVerwijderen