donderdag 9 september 2021

Liftchallenge #163

De Liftchallenge bestaat 10 jaar! De Liftchallenge is 1 van mijn favorieten,  dus ik vond dat ik deze keer wel echt mee moest doen. 
De opdracht voor deze 'jubileumchallenge' is dat je zelf een kaart uit mag kiezen die je wilt liften. Het maakt niet uit waar je de kaart vandaan haalt. Een superbrede opdracht waar je alle kanten mee op kunt. En toch vond ik het niet makkelijk om een kaart uit te kiezen. Nu snap ik hoe moeilijk het is voor de dames van de Liftchallenge om elke keer weer een nieuwe challenge te bedenken!

Uiteindelijk vond ik deze kaart van Keisha Charles. (Hier kun je haar kaart vinden.)

Een strookjeskaart met steeds twee strookjes van dezelfde kleur naast elkaar, maar dan in een verschillende breedte. En op de strookjes een afbeelding met wit embossingpoeder.

Ik koos ervoor om mijn strookjes verticaal te plaatsen op een horizontale kaart. Ik drukte mijn stempel twee keer naast elkaar af, zodat er bloemen van links tot rechts op de strookjes staan. Ik vond het leuk om net als Keisha de tekst op een zwarte cirkel te plaatsen. De tekst heb ik zelf samengesteld uit twee sets van MFT.

Het denkwerk kostte deze keer meer tijd dan de uitvoering,  hihi. Zolang er maar een leuke kaart uit rolt, maakt het proces voor mij niet uit. 

6 opmerkingen:

 1. Gaaf gedaan Rhodé en wat een mooie kaart heb je uitgezocht. Je lift vind ik misschien nog wel mooier. Heel tof gedaan en super leuk dat je meedoet met de jubileum challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een leuke liftkaart uitgezocht. En jouw versie is echt heel goed gelukt, mooi gedaan! Mijn deelname volgt morgen, hij komt echt op het nippertje want hij is nog niet klaar.... ook iets met strookjes maar toch heel anders ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk jouw liftkaart en jouw uitwerking vind ik ook veel mooier dan het origineel! Dank je wel voor je deelnamen en leuke woorden! Het valt inderdaad soms niet mee, want er is al zoveel gedaan, maar zo lang het nog lukt gaan we lekker door.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou en of dat er een leuke kaart uit rolt. Hij is prachtig in deze blauwtinten. Hele leuke liftkaart heb je gekozen en je hebt hem super mooi gelift. Bedankt voor deze leuke bijdrage aan onze jubileum lift challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk deze lift. Er zijn zulke leuke inzendingen. Dan krijg ik gewoon zin om het ook te proberen en dit is er zo een van. Die van jou is zo mooi van kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow die is super geworden!! Zag net ook dat je een prijs ermee gewonnen hebt. Gefeliciteerd!!
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen