dinsdag 5 juli 2022

Post op weg naar jou!

Ik ben helemaal weg van de scooter en teksten uit de set 'Er is post' van Els Brigé. Je kunt de kaart voor allerlei gelegenheden gebruiken door de niet-specifieke teksten. 

Ik kocht onlangs dies van gras en een weggetje. Eigenlijk voor een slimline, maar ook prima op een vierkante kaart te gebruiken. Zo rijdt het scootertje lekker over de weg.

Met deze kaart doe ik mee bij DCL waar ze vervoermiddelen op je kaart vragen. 

Inmiddels zijn de laatste schoolweken aangebroken. Ik merk dat iedereen een beetje moe is, maar we moeten er juist een tandje bij zetten om alles op tijd af te krijgen. Rapporten, afscheid groep 8, schoonmaak, kennismaken met de nieuwe groep, enz. Er zijn overal afsluitende activiteiten waar 1 of meerdere gezinsleden worden verwacht. Allemaal leuk, maar ik zal toch blij zijn als het vakantie is en ik eens even een paar uurtjes geen verplichtingen heb. Lekker leuke dingen doen. Ik heb er zin in!

4 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke scooterkaart heb je gemaakt. Slim om de weg en het gras ook hier te gebruiken. De laatste weken op school zijn idd druk weet ik vanuit mijn eigen situatie vroeger. Vooral rustig blijven is belangrijk. Hier begint de schoolvakantie dit weekend al. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart
  En dat scootertje is helemaal geweldig
  Ja hier ook een in groep 8 en inderdaad druk met veel dingen inderdaad maar hier nog 3 weekjes ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leukerd, die scooter is echt grappig! Leuk dat je (weer) meedoet met ons bij DCL 🌺☕️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je meedoet met je scooterkaart bij DCL, hij is super! Erg leuk tafereel van dat weggetje door het (laten we zeggen) weiland.
  Ik herken je zin in even niks meer hoeven en leuke dingen doen, ik weet nog goed hoe druk het was die laatste weken op school en wat er allemaal te doen was en verwacht werd. Nog even, Rhodé!

  BeantwoordenVerwijderen