maandag 13 februari 2023

DutchCardLovers #368

Bij DutchCardLovers is momenteel een leuke challenge. Het is de bedoeling om een valentijnkaart te maken waarbij je de kleuren uit het kleurenschema gebruikt. 

In het kleurenschema staan héél veel hartjes die ieder opgebouwd zijn uit diverse kleuren en patronen. Ik nam dit idee over in mijn kaart. Ik stanste een strookjeshart uit mijn basiskaart. Uit mijn bak met DP zocht ik papiertjes in de juiste kleuren met diverse patronen. Die plakte ik achter de open strookjes. Van één van de papiertjes sneed ik ook een strookje voor onderaan mijn kaart. Daaronder plakte ik nog een stukje zwart-wit gestreept papier. 

Ik sneed een stukje zwart cardstock uit en stempelde en emboste daar de tekst 'I appreciate you' op. De kaart is voor één van mijn zussen en ik waardeer haar enorm om wie ze is en wat ze allemaal doet. Ten slotte voegde ik nog wat enamel dots toe om het helemaal af te maken. 

En ook na het maken van deze kaart dacht ik weer: challenges zijn zo leuk, waarom doe ik niet vaker mee? Herkenbaar?
Heb je nog niet eerder meegedaan met een challenge bij DutchCardLovers? Neem dan echt eens een kijkje op hun blog. Er komen altijd leuke challenges voorbij.

6 opmerkingen:

 1. deze is leuk geworden ! mooi gemaakt
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje, Rhodé! Gaaf dat hart met streepjes en de afwerking leidt niet af daarvan. Fijn dat je meedoet met DCL, dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is heel leuk! Die stans is ook gaaf met een soort raster erin. Ik doe regelmatig mee aan challenges. Soms omdat ik de uitdaging echt leuk vind en soms ook als een gemaakte kaart ergens gewoon 'toevallig' bij past.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag hem al op insta en vind hem echt supermooi! Leuk ook dat zwart/wit streepje erbij dat geeft de kaart net even dat extra stukje pit! Dankjewel voor je leuke bijdrage aan de Dutch card lovers challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow deze is echt supermooi zeg. Fijn dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel gaaf kaartje Rhode! Mooi gedaan en goed passend bij de challenge 😊 Leuk dat je met ons meedoet bij DCL 🌺☕️

  BeantwoordenVerwijderen