zaterdag 6 mei 2023

Liftchallenge #179

Ook deze keer doe ik natuurlijk weer mee met de Liftchallenge. Deze keer is het de bedoeling om een vlakverdeling te maken met gekleurd papier en/of designpapier. 

Ik koos voor papier van Masterpiece. Ik ontdekte dat papier ongeveer een jaar geleden en kocht op de KreaDoe een pakket. 

Ik zocht 3 verschillende dessins uit en sneed ze op maat. Dat ging een paar keer mis, maar het is gelukt. Door een snijfoutje werd het geheel te kort. Dat loste ik op door een strookje zwart-wit papier. 

Over de langste diagonale lijn plakte ik een aantal blaadjes (stempelset van Simon Says Stamps). Want dat is deel 2 van de opdracht: een afbeelding in zwart-wit. 

Ik voegde een neutraal tekstje van Els Brigé toe en klaar!

8 opmerkingen:

 1. Echt wel een challenge voor jou, hè? Heel gaaf, Rhodé en goed opgelost met het strookje. Fijn dat je weer meedoet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk!! Grappig van dat strookje. Bij mij ging het bij 1 kaartje ook mis. Toen sneed ik de kaart gewoon wat korter ;-) Ik heb er al een stuk of wat gemakt. Vind het zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg leuk deze kaart, heb er ook al een paar gemaakt. leuk die losse blaadjes als focal point.
  gr Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi geworden !!!!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met veel zorg bij elkaar gezocht en prachtig geworden!! Heel erg mooi. En dat strookje zwart/wit maakt het helemaal af.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had dit kaartje al gezien op insta en vond 'm supermooi. Inmiddels weet ik dat het een lift van één van mijn eigen kaartjes is. Hahaha, echt grappig. En mooi is is nog steeds ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi. Schitterende kleurencombi. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ook al gespot op insta, maar natuurlijk kom ik ook nog op je blog. Het is een prachtige lift geworden! Dat randje is misschien een oplossing maar heel tof gewoorden. Prachtige kleuren, super mooi geheel, tof. Bedankt voor het meedoen met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen