zaterdag 1 juli 2017

Liftchallenge #119

Op het blog van de liftchallenge komen altijd erg leuke challenges voorbij. Zo ook deze keer bij challenge #119De bedoeling is om van stroken papier een basis te maken en daar weer een tekst uit te stansen en weer terug leggen in bijv. wit. Ik koos voor de kleur rood en diverse kleuren blauw. Ik sneed strookjes in verschillende breedtes en plakte ze naast elkaar op. Ik stanste het woord 'birthday' uit en plakte het op de kaart. Aan de boven- en onderzijde van de strook plakte ik nog een smal blauw strookje. Ik stempelde 'happy' en plakte als finishing touch nog drie glimmende steentjes op de kaart. 
Ik maakte een foto en wilde dit bericht schrijven, maar... toen realiseerde ik mij dat ik het woord nog in wit terug moest leggen! Gelukkig kon dat nog. Dus hier de kaart met het ingelegde woord:


8 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk Rhode.
  Ook je vorig kaartje ziet er prachtig uit!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi en fris is je lift! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke challenge is dit hè?! Jouw kaartje is gaaf geworden, erg mooi!! Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie streepjes papier gebruikt. mooie lift

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te doen is dit hè?! Mooie birthday stans heb je gebruikt en ook het 'happy' op het streepje is een mooi detail. Gave lift!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk is je liftkaart geworden! Frisse kleurtjes bij elkaar en die stans is mooi zeg! Inderdaad, bij het vergroten van je kaartje zie ik zeker verschil met het ingelegde woord. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart! Leuke kleuren! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf die birthday stans. Mooie lift heb je gemaakt! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen