woensdag 6 mei 2020

Birthday balloons

Afgelopen weekend maakte ik een aantal kaartjes met ballonnen. Ik kan er wel weer wat in mijn voorraad gebruiken, dus maakte ik er gelijk drie. Ik twijfelde over de tekst, dus heb ik ze alledrie een andere tekst gegeven. 




Het onderwijs zoals we dat volgende week gaan doen, is bijna rond. Ik moet nog een paar voorbereidingen doen en dan gaan we maandag lekker van start! Ik heb er veel zin in, al zal het ook wel wennen zijn. 

5 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaartjes met de ballonnen! EN nu ben ik wel benieuwd welke tekst jijzelf het mooiste erbij vindt.
    Oh ja, ik begrijp dat je er weer zin in hebt maandag. Succes en veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heey Rhodé,

    dat zijn 3 hele mooie kaartjes geworden!!!

    groetjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik moet toch eigenlijk ook wat meer zo in "series" gaan werken. Goed voor de voorraad!! Ik vind ze alle drie leuk, maar ik denk die met de Hoera het allermooist. Dat wordt vast wennen maandag, maar kan me voorstellen dat je weer zin hebt om "gewoon" naar je werk te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke serie! Mooie kleuren zowel bruikbaar voor een vrouw als een man, wat ook handig is voor de voorraad. Mijn favoriet is ook de 'Hoera' omdat je gewoon vrolijk wordt als je dat hardop leest! Het zal voor de kinderen ook wel raar zijn om weer in de klas te zitten maandag, ben heel benieuwd hoe het gaat. Succes maandag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat een toffe serie Rhodé!! En zulke mooie kleuren bij elkaar. Ik ga voor de onderste. Maar ik weet niet of het aan de stempel ligt of omdat de tekst wat verder naar beneden staat.
    Fijne zondag en moederdag!!
    Groeten van Femminde
    ps. Succes weer morgen, zal toch weer super zijn om de kinderen te zien

    BeantwoordenVerwijderen