vrijdag 20 mei 2016

Liftchallenge #104

Bij de Liftchallenge zag ik een mooie kaart om te liften:


Toch was het nog even een puzzel om met de stempels uit mijn eigen voorraad deze kaart te liften. Ik heb geen stempels van spetters, o.i.d. Daarom koos ik ervoor om op de achtergrond enkele bloemen in 1 kleur te stempelen en enkele bloemen en blaadjes 'los' te stempelen en uit te knippen. Met foamtape heb ik ze wat hoger op de kaart gelegd. Dit werd het resultaat:


Toen de kaart af was, bedacht ik dat het ook leuk zijn om de kaart een kwartslag te draaien. Ik had nog een andere kleurencombinatie in gedachten die ik direct uit kon proberen. En zodoende ontstond de tweede kaart:


Ik ging nadenken welke ik mee wilde laten doen met de Liftchallenge. Maar toen bedacht ik me dat je bij de Liftchallenge met meerdere kaarten mee mag doen. Dus laat ik ze allebei meedoen!


12 opmerkingen:

 1. Heel slim om ze allebei mee te laten dien! Ze zijn ook allebei heel mooi :) Die spettertjes zijn dus helemaal niet nodig. Genoeg leuke spullen in jouw eigen voorraad om een mooie lift te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk kun je ze allebei mee laten doen! Ze zijn allebei heel erg geslaagd, gave stempels heb je gebruikt. Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave kaarten zeg, ik ben met name gek op de tweede. De kleuren daarvan spreken me erg aan! Wil niet zeggen dat ik de eerste niet leuk vind hoor :) allebei top! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig gelift! Allebei!!!
  Groetjes Maja.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wilde weer precies hetzelfde zeggen als Marjan, hoe vaak we dat niet hebben...haha...tuurlijk laat je allebei mee doen. Prachtig zijn ze. En spetters hoeft niet persé, dit is juist een mooie eigen invulling. En deze set staat nog op mijn verlanglijstje. Zo mooi! Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt super gelukt allebei. Ik weet ook niet welke ik mooier vindt. Dus je hebt groot gelijk dat je ze allebei mee laat doen. Gave kleurtjes ook.
  Fijne week!!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn beiden prachtig. Ik vind de tweede qua kleuren het mooist; komt door de blauw/groen tinten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze beiden heel mooi, andere kleuren en een kwartslag draaien maakt er een heel andere kaart van!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. p/s ik ben volger geworden van je blog

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat slim om de bloemen ook als achtergrond te stempelen! Ik heb weer iets geleerd vandaag :)

  BeantwoordenVerwijderen