woensdag 18 mei 2016

Melkpakje

Van Gerdine leende ik een stans om een melkpakje te maken. Leuk voor een cadeautje. Ik stanste er een paar uit, maar ze bleven in de kast liggen. Want wat moest ik er precies mee doen? De doosjes zijn erg klein (de zijkant is 5 bij 4 cm), dus veel stempels zijn te groot. 
Maar toen ik onlangs de challenge bij Cards and Scrap won, was de prijs een stempelset met kleine stempeltjes. Heel geschikt voor het melkpakje! 
Ik sneed papiertjes op maat en stempelde met zwarte Memento. Met mijn Derwent potloden kleurde ik wat roze accentjes. Een klein labeltje met een knijpertje bovenaan en klaar!

Ik heb op het web nog weinig kaartjes gezien met deze stempelset. Een leuke uitdaging om er een eigen draai aan te geven!

9 opmerkingen:

 1. Super leuk en lief, melkpakjes zijn geinig! Ideaal deze kleine stempels hier voor inderdaad. Ik heb ze ook nog niet veel gezien in blogland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had ze nog nooit gezien en vind ze superleuk. Zo'n melkpakje is ideaal voor kleine cadeautjes. En zo mooi als deze is het een cadeautje op zich!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk gedaan! Ik hou hiervan, heel lief pakje en de stempeltjes passen er perfect bij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms blijft iets liggen tot het 'aha-moment'. Deze stempeltjes zijn er perfect voor! Lief kadootje heb je zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Zijn dit de stempels van Marianne Design?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk melkpakje! Erg schattig gemaakt. Ik heb zelf een iets groter maatje van melkpakje. En de stempeltjes zijn erg schattig, maar vind ze net te klein voor op een kaart. Maar des te beter op jouw doosje :). Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, nou, jouw productie is al grote dan de mijne met deze stans ;) erg goed gelukt zo. Paar sokjes erin en je hebt een leuk cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen