donderdag 24 november 2016

Druk en donker

Druk, druk, druk. Ik had gehoopt dat november wat rustiger zou zijn, maar mijn takenlijst lijkt elke dag alleen maar groter te worden. Heel bewust neem ik af en toe de tijd om even wat te knutselen. Maar het maken van een foto komt er dan vaak niet meer van. En als ik dan later nog een foto wil maken, is het zulk donker weer dat ik de kaart niet mooi op de foto krijg. Zo ook bij dit kaartje waar ik eerder al een foto van maakte. Ik was niet tevreden, dus vandaag nog eens geprobeerd. Dat ging beter. Ik zou nog weleens willen leren hoe ik mijn kaartjes echt mooi op de foto krijg. Maar dat zet ik voorlopig maar niet op mijn takenlijstje, hihi!


Het papier is van een blok dat ik vond bij de Action. Roze, zwart en wit. Ik ben er fan van! Dat blok ging dus mee naar huis. Ik vind ze erg leuk in combinatie met de poezenstempels van MFT. Daarom heb ik vorige week een heel aantal poezen gestempeld en ingekleurd, zodat ik binnenkort een 'serie' kan maken. Leuk vind ik dat. En dan allemaal net een beetje anders. 

11 opmerkingen:

 1. Wat een dotje!! Schattig kaartje is dit en wat een leuk papier! Ik gebruik mijn daglichtlamp om te fotograferen, dat gaat altijd goed...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geslaagd kaartje. Mooi! Mijn to do lijstje wordt ook steeds langer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind dit ook zo'n heerlijk tof blokje!
  heel mooi kaartje!
  groetjes
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat papier is echt leuk!! Ik kijk ook heel vaak bij de Action maar deze heb ik (nog) niet gezien.... Zo leuk hoe het poesje kan "hangen" en de uitgestanste rondjes in het zwart zijn een geweldig detail. Je hebt weer een topkaartje gemaakt! En die drukte, ik herken het helemaal..... Lijkt ook wel of de weken in de loop van het jaar steeds sneller om zijn.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gaaf papier, superleuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een tof papier! Bij de Action moet je wat dat betreft een beetje geluk hebben. En dat had jij duidelijk ;-) Staat geweldig bij de MFT-poesjes. Laat die serie maar komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schattig kaartje Rhodé en door het papier toch niet té zoet. En ja, de dagen vliegen voorbij, als je overdag niet veel thuis bent is het soms best lastig om een goed moment voor een 'fotoshoot' te plannen. Ik probeer altijd alles maar in het weekend te schieten dan heb ik vast wat kiekjes op voorraad. Ik verheug me op de poezenserie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kijk nu al uit naar de poezenserie; dit ziet er al zó super uit. Het is ook een mooie kleurencombi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Rhode,
  Wat een leuk kaartje weer. En ik heb hetzelfde als jij hoor, het is nu even moeilijk fotograferen. Ik zou ook wel beter willen leren maar heb hetzelfde denk ik. De lijst lijkt soms steeds langer te worden.
  Gaaf papier trouwens, ik had het ook al ontdekt.
  Fijn week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldig kaartje en ook ik kijk uit naar de serie van de lieve poezenbeestjes. Ik maak kijk foto's buiten als het kan en heb twee (dunne) canvasjes bekleed met behang :-) Ik las eens de tip om geen witte of effen achtergrond te gebruiken en ik moet zeggen dat ik bijna altijd tevreden ben over mijn foto's. Ik maak ze zelfs gewoon met de telefoon en bewerk ze soms om ze iets lichter te krijgen. Succes!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen