maandag 27 februari 2017

MFT Color Challenge #64

Ik wilde voor de voorraad nog wat kaartjes maken die je bijvoorbeeld naar iemand kunt sturen om hem of haar een hart onder de riem te steken.
Met de PTI-set 'Floral Sketches' (geleend van Gerdine) maakte ik al een aantal kaarten. Ik wilde graag met verschillende kleurcombinaties experimenteren. Bij MFT zag ik de color challenge. De kleurcombinatie van de lopende challenge zou ik zelf niet zo snel bedenken. Ik was benieuwd hoe het zou worden. En ik vind het toch mooier geworden dan ik vooraf bedacht. Leuk is dat!


Ik heb gewerkt op aquarelpapier. Ik heb de stempels beïnkt en daarna met water erop gesprayd. Hierdoor werd de stempelafdruk beter dan dat ik het zonder water zou doen. 

Morgen staat er een knutseldagje met mijn tante op het programma. Ik heb er zin in!

11 opmerkingen:

 1. Prachtig! En inderdaad een verrassende, maar mooie kleurencombi. Veel plezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad; ik zou deze combi zle fook niet zo snel keizen. Op jouw kaart vind ik het prachtig! Dat blijft ook een eindeloze stempelset; dat is wel super dat je hem van Gerdine kon lenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi! Prachtige kleuren ook.
  Veel knutselplezier voor morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart! Je kleurencombinatie is echt geslaagd, ik ga m onthouden! Heb je nu lekker voorjaarsvakantie?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd verrassend om een kleurencombi te kiezen waar je normaal niet naar grijpt. Dat is juist zo leuk aan de challenges. Je kaart is prachtig! Ben ook benieuwd naar wat je vandaag met je tante hebt geknutseld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart! De kleuren zijn inderdaad heel mooi. Alvast veel knutselplezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Your card is beautiful! I'm always happy to see the wonderful things Dutch people make since I had Dutch grandparents.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaart en wat een leuk effect om buiten de lijntjes te gaan kleuren. Ik vind dat heel mooi om te zien. Past goed.

  BeantwoordenVerwijderen