maandag 15 mei 2017

Dutch Card Lovers #274

Het is alweer even geleden dat ik meegedaan heb aan een challenge. Bij de challenge van Dutch Card Lovers had ik niet direct een idee, maar na een tijdje denken kreeg ik wel wat inspiratie. Het is de bedoeling om rood, wit en groen te gebruiken.


Ik sponste wat groen op wit cardstock en stanste er daarna gras uit. In het gras wilde ik de konijntjes van MFT laten lopen. Het kleuren had wat voeten in de aarde. De kleuren liepen na het kleuren wat uit. Ik probeerde het nog eens, maar ook die poging mislukte. Toen heb ik met andere inkt gestempeld en daarna ging het kleuren beter. Ik stempelde de tekst en plakte tenslotte het kader op. Bewust liet ik het gras wat buiten het kader doorlopen. Ik vind dat er leuk uitzien.

9 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart! Je hebt de kleuren er mooi in verwerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf! Superleuke kaart, dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'm super! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ben ook nog aan het denken over deze kleurencombi, vind 'm moeilijk... Maar jij hebt het perfect opgelost met deze rode harmonie in het groene gras!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een leukerd! Slim om die rode jasjes te gebruiken. Ik wordt altijd vrolijk van deze fanfare, je kunt de muziek bijna horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, das leuk, dat gras dat doorloopt buiten het kader. Vrolijke fanfare, als ik goed luister, hoor ik de muziek ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeoe, wat een leukerd, ik zie je kaartje nu pas...ben hier weg van, enig! fijn weekend! PS hoe is het met kleine man? Nachten al wat rustiger??

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super!! Oke ik moet meer op je bligje komen piepen 😊

  BeantwoordenVerwijderen