maandag 29 mei 2017

Ik denk aan je

Een kaartje voor een man die wel een hart onder de riem kon gebruiken. In een papierblokje dat ik kocht bij die winkel met de A, vond ik dit leuke papiertje. Maar ja, wat moest ik ermee? Ik had geen passende stempel, dus al snel bedacht ik dat ik met de letterstansen van MFT zelf de tekst kon maken. En toen was ik er al snel uit. Een licht vierkantje gestanst en daar de tekst opgeplakt. Eenvoudig, maar meer was er niet nodig.


Ik kan mij niet voorstellen dat de hitte morgen voorbij is. Het mooie weer was lekker, maar ik vind het ook wel prima dat het wat koeler wordt. Voor de kinderen op school ook wel zo lekker.

9 opmerkingen:

 1. Tof! Mooi papier, leuk idee met die grote letters.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk gedaan zo! Ik had gemerkt dat ik heel wat moois bij je gemist heb, maar dat heb ik ingehaald.
  Jij hebt een stel kinderen? Hoeveel juist en hoe oud? Jij lijkt me ook een duizendpoot ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi A-papiertje en een gave kaart! Superleuk om zelf met grote letters de tekst te maken. Lekker duidelijk. Hou ik wel van ;-) Zit nu nog lekker buiten, maar overdag wat minder qua temperatuur mag best.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuheuk!! Mooi die grote tekst. Ideaal voor een mannenkaart. Leuk papiertje ook. Ik ben ook blij dat het morgen wat afkoelt, dan voel ik me stukken fitter!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief dat je aan de kindere op school denkt (en aan mij, want ik geef les in een lagere school ;-)) Op het werk is mijn klaslokaal 31 graden warm en niet uit te houden, dus het mag écht wat minder! Ook om te slapen, eerlijk gezegd.. Maar terug naar je kaartje: ik vind het papiertje erg leuk. Het heeft idd niet veel nodig. Kaartjes met aangepaste teksten vind ik altijd een beetje specialer, denk dat de ontvanger dat ook gaat vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes heeft dat papier. En perfect zo met de tekst er op gemaakt, heel leuk. Eenvoud is mooi!

  En ik kan mij voorstellen dat knutselen met (jonge) kinderen thuis op een laag pitje staat. Dat is een van de redenen dat ik eerder nog niet toe was aan kinderen. ;-) Ik had alleen niet verwacht dat ik tijdens mijn zwangerschap al zo een lange periode geen puf zou hebben haha. Gelukkig komt die knutselzin en energie nu weer terug en heb ik het geluk ook graag CAS kaartjes te maken. Met slechts stempelen en 2 dezelfde kaartjes in een andere kleur maken schiet het aardig op met de voorraad. Ik geniet nog even dubbel en dwars van deze periode, van de groei van de baby in mijn buik én van de knutseltijd, want straks is dat echt even over!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De winkel met de A ha ha! Mooie papiertjes hebben ze daar soms. Gaaf wat je er mee gedaan hebt, de kaart heeft inderdaad niets meer nodig en de boodschap is helder en lief! Ik zou inderdaad vannacht graag ook weer eens slapen in plaats van kaartjes maken omdat het te warm is! (maar klagen doen we niet hè!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie kaart! Gaaf papier en mooi met de grote letters erbij! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen