maandag 5 juni 2017

Babykaart: geen roze

Alhoewel ik zelf babykaartjes in roze en blauw vindt, willen sommige mensen juist iets anders. Daarom heb ik mijzelf uitgedaagd om een babykaart met heel andere kleuren te maken. De stempelset is van PTI. Een set die ik al veel gebruikt heb, dus zeker z'n geld waard!


10 opmerkingen:

 1. Er is niks mis met roze en lichtblauw, maar deze kleurtjes zijn toch ook wel heel tof voor een babykaartjes! Dat waslijntje is en blijft leuk. Kan me voorstellen dat je die veel gebruikt. En dat zijn de beste aankopen ;-) Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat waslijntje is ook super leuk, geen wonder dat die niet verstoft ;-) Je achtergrondpapier doet het goed op dit leuke kaartje. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellig waslijntje! (de mijne ziet er met al die jeans al lang niet meer zo schattig uit helaas...) En ja, de PTI stempels blijven vaak mooi en tijdloos. Ik houd wel van deze stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Je vroeg me op mijn blog nog of die snor een stans van MFT was, maar ik heb zelf ooit een sjabloon ervoor gemaakt obv een voorbeeldje op internet. Die kan ik omtrekken en dan knippen :). Maar als er ook een stans van bestaat, dan is dat wel heel handig! Groetjes!

   Verwijderen
 5. Wat schattig, dat waslijntje. Terecht dat je deze veel gebruikt, zo leuk! En roze en lichtblauw is en blijft mooi, maar dit ook!! Alles goed met jou en kleine man??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou erg van het niet traditionele; en dit waslijntje blijft eindeloos leuk. Zo'n hartstikke leuk kaartje. Ik ben zelf ook een fan van PTI. Dat is en blijft een superleuk merk. Fijn om van die stempels te hebben waar je zo veel plezier van hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superkaartje, schattig maar toch ook een klein beetje stoer..

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen