vrijdag 30 juni 2017

Sweet Safari #2

De afgelopen weken heb ik niet veel geknutseld. Ik heb nog wel een aantal berichtjes in concept staan, dus kan ik jullie vandaag toch een kaartje laten zien. Het papiertje komt van een blokje dat ik al een tijdje geleden kocht. En dit papiertje uit het blokje was direct favoriet. Ik vond het leuk in combinatie met de diertjes uit de MFT-set Sweet Safari. 


Afgelopen week hebben Gerdine en ik een avondje geknutseld. Erg gezellig om weer eens bij te kletsen. Ik heb gelijk wat spulletjes geleend. Ik weet dus al wat ik van het weekend ga doen. Laat die regen maar komen, ik heb er geen last van... ;)

10 opmerkingen:

 1. Enige kaart! En veel knutselplezier dit weekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha laat die regen maar komen.... ik heb ook minder geknutseld met het warme weer. Dus ook wel zin om er voor te gaan zitten dit weekend! Dat papier is geweldig bij je diertjes, leuk gecombineerd! Geniet van je knutselweekend ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel lief kaartje, schattig!!!
  en ja inderdaad met regen gaat knutselen veel beter.

  fijne dag liefs Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattig! Alles past bij elkaar. heel mooi gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super dit safarikaartje! Het leuke papiertje past echt heel goed bij de wilde beesten. Mmmmmm regen, liever niet wat mij betreft. Maar ik gun je een (droog) knutselweekend van harte. Extra leuk natuurlijk nu je geleende spulletjes van Gerdine in huis hebt. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh wat een geweldig kaartje vind ik dit! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier dit regenachtige weekend Rosa!! Je kaartje is snoezig, ben benieuwd naar wat er nog meer gaat komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super gaaf kaartje Rhodé!! En geniet lekker van je weekend, regen is dus ook nog ergens anders goed voor. Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen