zondag 20 augustus 2017

CAS on Friday #114 Birthday

Bij CAS on Friday is de challenge om een verjaardagskaart te maken. En laat ik nu net een verjaardagskaartje gemaakt hebben! Ik stanste uit karton een ballon. Het kartonnetje legde ik op mijn kaart en met een sponsje bracht ik wat inkt aan. Bewust aan de ene kant van het ballonnetje wat meer dan aan de andere kant. Daarna ging ik er met een kwastje en wat water over. Het lijkt een beetje op waterverf. Zo maakte ik het ene na het andere ballonnetje. Ik stempelde de tekst en met een liniaal en dunne pen zette ik streepjes. Zo had ik redelijk snel een kaartje.


Bij mijn verjaardag, vorige week, ben ik flink verwend met allerlei knutselspullen. Ik heb heel veel zin om met alles aan de slag te gaan. Deze week mag ik weer aan het werk, dus zal ik er nog niet zo veel tijd voor hebben. Maar soms weet je het niet: dan dient zich onverwacht een moment aan waarop je toch even iets kunt maken. En met al die leuke spullen die liggen te wachten zal dat zeker lukken!

7 opmerkingen:

 1. Vrolijk kaartje en nog een super gelukkige late verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel leuk effect met die 'watercolor'ballonnetjes!
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn zo'n geweldige cadeautjes, knutselspullen!! Kan me voorstellen dat je handen jeuken :-) Je zelfgemaakte ballonnenstencil werkt goed, leuk kaartje is het zo geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn de mooiste cadeautjes; ik kan mij voorstellen dat je er graag mee aan de slag wilt. Je ballonnenkaart vind ik zo goed bedacht! Wat een gaaf effect door er met een kwastje over heen te gaan. Inderdaad; net waterverf. Mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag Rhodé. Ik snap dat je staat te popelen om met je nieuwe spulletjes aan de slag te gaan. Hier ligt boven ook nog nieuw spul op mij te wachten. Misschien lukt het vanavond.
  En je kaartje is super leuk geworden. En echt helemaal zelf gemaakt. Extra leuk dus.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh, heerlijk allemaal nieuwe spulletjes. Dat werkt lekker inspirerend! Deze kaart is ook prachtig. Mooi hoe je de ballonnen echt een beetje transparant hebt gehouden en ook nog schaduw hebt gegeven. Gaaf gedaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Terrific birthday card. Love how you sponged these balloons! Thanks for sharing at CAS on Friday!

  BeantwoordenVerwijderen