dinsdag 29 augustus 2017

Watercoloring

Ik zie regelmatig prachtige kaarten voorbij komen met waterverf. Ik wilde het graag zelf ook eens proberen. Het is echt een probeersel geworden. Ik zou graag een workshop volgen om dit beter te kunnen. Ik ken iemand die deze techniek heel goed beheerst. Misschien toch maar eens een keer kijken of ik daar wat van kan leren. 

Ik laat het resultaat wel aan jullie zien omdat ik heel benieuwd ben of jullie zoiets weleens doen. En misschien heeft iemand nog een goede tip...


6 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart, adembenemend mooi...

  Liefs,Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat je kritisch op jezelf bent... Want ik denk dat je helemaal geen workshop nodig hebt; dit is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Rhodé,
  Gaaf geworden. En tips heb ik niet voor je. Ik waag mij er nog maar niet aan. Maar anders ga ik wel bij jou op les.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn tip Rhodé.. gewoon doen! Je eerste poging is al geweldig dus dat komt vast goed. Ikzelf gebruik graag waterverf en wat voor mij echt scheelt is welk papier ik gebruik. Aquarel papier werkt echt veel mooier. En er is een verschil in het effect als je eerst je papier nat maakt en dus nat in nat werkt of op een droge ondergrond. In het tweede geval krijg je meer harde randjes wat ook weer heel mooi kan zijn... Gewoon lekker proberen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij is de tip van Nicole een hele goede: gewoon doen. En Stella heeft ook gelijk: niet te kritisch zijn op jezelf. Maar een workshop is natuurlijk altijd leuk ;-) Kaartje vind ik trouwens hartstikke mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen