woensdag 13 september 2017

One with nature

Eén van de stempelsets die ik bij mijn verjaardag kreeg was de stempelset 'One with nature' van SimonSaysStamps. De set bestaat uit drie blaadjes en een paar tekstjes in oude typeletters. Ik denk dat de set heel bruikbaar is voor kaart die je als bemoediging naar iemand stuurt. 

Voor het eerste kaartje dat ik met deze set maakte, bracht ik eerst wat inkt aan op watercolor papier. Ik stempelde daar de verschillende blaadjes op en knipte ze uit. Ik stanste een rechthoek uit met afgeronde hoekjes. Daarop stempelde ik de tekst twee keer, zodat ik over de hele breedte tekst had. Ik plakte de blaadjes op, een touwtje om de kaart en klaar!


Ik heb weer een nieuwe voorraad watercolor papier binnen, dus ik ben van plan om nog eens met wat andere kleuren te experimenteren. Met dit weer denk ik aan herfstkleuren... ;) 

8 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een prachtige set; ik vind de combi van het oude lettertype met die strakke boompjes echt super mooi. Mooi op die spierwitte achtergrond; CAS tot in perfectie. Ik hou hier van:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig strak en mooi kaartje! Ik ben hier weg van! Ja, ik ben ook into de herfstkleuren nu!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie, strakke kaart! Ik ben benieuwd naar je volgende creaties. Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dit mooi!!! Echt een prachtig kaartje. Geweldige set die je gebruikt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig cadeau zeg! Ik vind zoveel sets van dat merk leuk, maar vind het toch "lastig" om daar te bestellen ivm de bijkomende kosten. Mooie kaart met deze boompjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel gaaf kaartje.
  Mooi, eenvoudig, prachtig!
  Heel leuk merk, 'jammer' dat het niet zo makkelijk te bestellen is. Of misschien maar goed..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super CAS kaartje Rhodé!! 'k Ben benieuwd hoe het er uit ziet met andere kleurtjes. Dit soort kaarten zijn ook mooi als sterkte kaartjes.
  Fijn weekend!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent lekker bezig met watercolor zeg. Leuk om te doen he?! Prachtige kaarten heb je er al mee gemaakt. Ik heb nu een aantal Ecoline Bushpennen, daar kun je mee schrijven, maar ook heel goed mee water collorren, haha, nieuw werkwoord. De kleuren zijn geweldig en ze geven heel veel inkt af!
  Ben benieuwd naar je kaarten met de herfstkleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen