woensdag 14 februari 2018

Love

Ik liet kortgeleden een kaartje zien dat ik maakte naar aanleiding van de MFT sketch. Gelijkertijd maakte ik deze kaart:


Als het goed is, valt hij vandaag bij mijn tante op de mat. Zij heeft hem echt verdiend! Het is een echt CAS-kaartje geworden. 

De zon schijnt lekker door het raam, terwijl ik hier achter de laptop zit. De laptop lijkt het bijna te gaan begeven. Ik wilde mijn bestanden overzetten op de externe harde schijf, maar dit geeft een foutmelding. En daar staan alle foto's van de kinderen op. Help! Ik ben nu op fora op zoek naar een mogelijke oplossing. En ik hoop dat manlief vanavond wil kijken of het hem lukt. Ik ben niet zo goed in dat soort dingen en ik heb vanavond lekker vriendinnenavond met de meiden met wie ik vroeger samen studeerde. Na bijna 15 jaar zien we elkaar nog steeds een aantal keer per jaar. Supergezellig en een traditie die we in stand willen houden!

7 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje voor je tante! En o jee, computertoestanden...dat is niet mijn ding. Ben blij dat ik dan Hans om hulp kan roepen...Geniet van je vriendinnenavond, leuk dat jullie elkaar blijven zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi dit CAS-kaartje voor je tante! En die computer... ik zou zeggen; manlief aan het werk zetten en zelf lekker gaan feesten met de meiden ;-) Komt het vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Topkaartje! Computers die het niet doen, ellende. Hopelijk weet je man de foto’s veilig te stellen. Moet eerlijk bekennen dat ik in dit soort situaties ook altijd de hulp van Joost inroep. Veel plezier vanavond, dat soort tradities moet je zeker in ere houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zal je tante blij zijn geweest met dit lieve, mooie kaartje!! Een feestje in de brievenbus. Leuk, zo’n vriendinnenavond, in ere houden!! Wat een gekwebbel zal dat zijn met zoveel dames ;-) Gelukkig hoeft je man zich niet te vervelen, hij kan met de laptop aan de slag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart! Eenvoud op zijn best. HEt roze steekt mooi af tegen het wit.
  Gezellig een vriendinnenavond, hopelijk was het gezellig!

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaart! Ik hou van CAS.

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I really likes your blog! You have shared the whole concept really well and very beautifully soulful read!Thanks for sharing.
  ดูหนังใหม่

  BeantwoordenVerwijderen