vrijdag 23 februari 2018

MFT Jungle gym

Vandaag laat ik een eenvoudig kaartje zien. Het is 1 stempelafdruk die ik heb gekleurd met Derwent potloden. Op de achtergrond DP van MFT. Een touwtje aan de zijkant en verder niets. Bewust geen tekst, want dat komt soms ook goed van pas. 


Inmiddels ben ik weer bezig met dezelfde stempels. Dochterlief heeft ze gekozen voor de uitnodigingen voor haar kinderfeestje. Lekker wat kleurwerk! 

7 opmerkingen:

 1. Je dochter heeft een goeie smaak! Superleuke stempels en een heel gaaf kaartje! Succes met de uitnodigingen, gezellig klusje! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die stempels zijn ook super leuk! Die hebben niet meer nodig dan mooi kleurwerk en een leuk papiertje. Fijn weekend, kleur ze ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik zit hier ook de kleuren aan een stempeltje van MFT voor de traktaties van mijn zoontje. ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellig en speels kaartje! Ik kan me voorstellen dat je dochter deze stempel koos, hij is zo leuk!! Ben dan ook heel benieuwd naar de uitnodigingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart!! En zo te lezen ben jij nog even weer onder de pannen. Toch leuk dat je zo'n opdracht van je dochter krijgt.
  Fijne zondag!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is leuk zeg! Succes met het maken van de uitnodigingen. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I really likes your blog! You have shared the whole concept really well and very beautifully soulful read!Thanks for sharing.
  ดูหนังใหม่

  BeantwoordenVerwijderen