dinsdag 12 juni 2018

Happy birthday

Voor ik zo aan het werk ga post ik nog snel even dit berichtje. De kaart maakte ik met één van mijn favoriete sets: de Sketched blooms van MFT. Erg prettig om mee te werken en het gaat ook lekker snel. Een bannertje erbij en de kaart is al klaar! Ik koos voor de kleurcombi roze-oranje-rood. Het resultaat werd anders dan ik had gedacht, maar niet minder mooi. 


Fijne dag vandaag!

9 opmerkingen:

 1. Wat vind ik dit mooi! Die bloemen zijn prachtig, kleuren zijn super!
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart!
  Ik heb ondertussen het rond stempelen ook eens uitgeprobeerd, super leuk, dank je wel voor de tip!
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad prachtige bloemen! En de kleurtjes zijn leuk bij elkaar. Soms is het heerlijk, als een kaartje snel klaar is (en toch leuk)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk als het resultaat toch net anders wordt als dat je gedacht had. Zo verras je jezelf een beetje! Ik kreeg op mijn verjaarde een verjaardagskaart van je met deze set, ook al zo een beauty!! Heb de stempel zelf ook, zal hem toch weer eens uit de kast halen. Hij is zo leuk voor s'zomerse kaartjes als deze!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lekker vrolijk kaartje is het geworden!! Mooi met dat zwarte bannertje.
  En ja ik lees in je vorige post dat je elke keer wat doet. Dat gebeurd hier ook en dan heb je soms in 1x weer een heleboel. En een heel voldaan gevoel.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor ik zo naar mijn werk ga, heb ik nog net even tijd om een reactie bij je achter te laten :-) Ik vind je kaart prachtig! Mooie bloemen en prachtige kleuren. Top kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen