zaterdag 1 september 2018

Babykaartjes

Nu alle druktes rondom de bruiloft voorbij zijn, komt er hopelijk weer wat meer knutseltijd. We hebben vorige week genoten van een prachtige, gezellige dag. Het was echt genieten! 

Ik had nog wat kaartjes voor geboorte nodig en maakte deze twee kaartjes:Terwijl ik bezig was twijfelde ik over de kleur roze. Daarom maakte ik twee varianten. Het is een makkelijk kaartje om te maken. Misschien ga ik hem ook nog wel in blauw of mintgroen maken. 

Van m'n schoonzus kreeg ik voor mijn verjaardag een wel heel leuk cadeau: een bezoekje aan Doe@ding. Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me erg leuk. Eind van de maand gaan we: echt iets om naar uit te zien!

5 opmerkingen:

 1. toffe babykaartjes! Ga je naar de demodagen van Doe@ding op 28 en 29 september? Da's zeker de moeite!
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaartjes en je serie simply graficus is ook heel mooi!x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke baby stans heb je gebruikt! Erg leuke kaartjes. Fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad, de trouwdag van je zus, toch weer bijzonder! En een geweldig cadeautje, een bezoekje aan Doe@Ding. Staat ook nog op mijn verlanglijstje om een keer naar toe te gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs gave, lieve en ook stoere babykaartje zijn dit! Ik vind ze geweldig, Tof cadeautje heb je trouwens gekregen, echt keileuk een bezoekje aan Doe@ding. Zo’n mooie winkel. Ik zou maar alvast gaan sparen als ik jou was ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk je kaartjes. Vind beide kleuren leuk!
  O, en Doe a Ding....ik heb je gewaarschuwd ;-)) Tis maar goed dat ik een goed eindje er vandaan woon haha

  BeantwoordenVerwijderen