woensdag 1 maart 2023

Liftchallenge #176

Ik had al een kaartje gemaakt voor de Liftchallenge,  maar afgelopen week maakte ik nog een leuke. Die laat ik dus gewoon ook meedoen. Ik hoop maar dat je meerdere kaarten in kunt sturen.

Ik sneed een strook wit cardstock en maakte daar de wolken op. Ik sneed de letters uit met een stans van MFT. 

De afbeeldingen had ik al eerder gekleurd. Ik legde ze neer bij de letters en ging toen op zoek naar bijpassend DP. Ik zocht het eerst in de roze tinten. Maar hoe ik ook zocht: het was niet naar m'n zin. Toen ik de blauwe tinten. Ook dat werd hem niet. Uiteindelijk kwam ik bij geel uit. Als je de kaart ziet zou je niet denken dat dat nu zoveel tijd heeft gekost. Grappig dat je daar dan zo lang mee bezig kunt zijn, hè?! 

Bij een bestelling kreeg ik ooit een zakje met wat shakermateriaal. De kleurtjes die niet passend waren heb ik er uitgevist en het aangevuld met wat roze rondjes uit mijn voorraad. Zo past het goed bij de kleuren van de kaart. 


6 opmerkingen:

 1. Ja, letter shakers, ik hou ervan, zo leuk. Er ligt al iets op mijn bureau klaar om ook zoiets mee te maken.
  Ik herken dat zeker wel hoor, dat je zo lang naar het juiste kleurtje aan het zoeken bent. Je kan in ieder geval aan je kaart zien dat er veel zorg aan is besteed. Erg mooi geworden! En leuk juist dat je 2x meedoet, gezellig. Dank je wel nogmaals!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals ik net op Insta zei, mooi!
  En uit de voorzijde uitgesneden, denk dat je dat graag ook zo wilde. Dat geel past heel mooi hij je achtergrond en de figuurtjes, net als het shaker spul! Tof kaartje en leuk dat je meedoet met de tweede kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaart evenals de vorige shakerkaart, het zijn plaatjes van kaarten. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is ook heel leuk geworden. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je eerste kaartje was al zo een leukerd maar deze is ook super Rhodé! Ik dacht dat ik al gereageerd had maar heb hem denk ik op insta gezien. Superleuk! Bedankt weer voor het meedoen met de lift.

  BeantwoordenVerwijderen