woensdag 9 augustus 2017

Hanging out

Vandaag laat ik een kaartje zien dat ik al een tijdje geleden maakte. De stempelset is van PTI. Die heeft inmiddels zijn geld wel opgeleverd. Hier stempelde ik alles met zwart, maar je kunt het ook in kleur stempelen . En er zitten ook genoeg stempels bij van kleertjes die je kunt stempelen op DP en dan uitknippen. Lekker veelzijdig, dus! 


Op de foto lijkt de lucht wat groenig, maar in het echt is het blauw en matcht het mooi met het DP. 

Afgelopen dagen had ik heel wat inspiratie en knutselde ik, tussen de bedrijven door, 10 kaartjes! Gisteren kwam mijn tante ook nog gezellig een poosje knutselen. Ze was haar inspiratie een beetje kwijt, maar door samen bezig te zijn heeft ze die weer terug. Altijd goed dus, een knutseldate!

8 opmerkingen:

 1. Wow, 10 kaartjes geknutseld.... Zo zie je maar dat wat meer tijd soms ook voor wat meer inspiratie zorgt! Die stempels zijn echt geweldig, ik vind dit kaartje ook weer erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jhee 10 kaartjes! Zat jij even lekker in de flow! Dit kaartje is in ieder geval prachtig, dat beloofd wat voor de rest... ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het weer laat ons vanmiddag in de steek hier in Frankrijk. Mooi moment voor een tweede vakantieblogrondje. Als je 10 kaartjes hebt weten te maken, dan zit het met jouw inspiratie wel snor! En ja, knutseldates zijn altijd leuk én gezellig! Dit kaartje is prachtig. Leuk dat je maar één paal van de waslijn hebt gestempeld. Staat gaaf vind ik. Au revoir!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo jij bent weer lekker productief geweest, 10 kaartjes! Goed hoor! Deze is ook weer onwijs leuk! Groetejs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaaaaf Rhodé!!! Blijft zeker een prachtige stempelset. Ik kon me nog steeds inhouden om hem niet te kopen. Mooie kleuren heb je gebruikt. Ik ben benieuwd naar de ander 9.
  Fijn weekend!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is heel mooi je kaart!
  Tof dat je zoveel inspiratie had!

  BeantwoordenVerwijderen