zaterdag 12 augustus 2017

Sterkte #1

Ik krijg regelmatig de vraag om een 'sterkte-kaartje' te maken. Voor vrouwen is een bloem vaak nog wel geschikt, maar voor mannen vaak wat minder. Dan is het maken van zo'n kaart een echte uitdaging.

Nu is er een winkel waar ze heel veel spullen verkopen en mensen vaak ook met heel veel spullen bij de kassa staan omdat alles er zo lekker goedkoop is.... En ik neem daar weleens een kijkje. Laatst vond ik daar een stempelset met wat grasjes, vogels, molens, e.d. Die gingen direct in mijn mandje omdat ik wist dat ik daar wel iets mee kon. 

Afgelopen week maakte ik erverschillende kaartjes mee. Ik begon met dit kaartje:


En daarna kwam ik op het idee om het nog eens te doen, maar dan met alleen vierkante vormen.


Ik vond tussen mijn papiertjes het groene papier voor deze kaart. Het is al zo'n 14 jaar oud. Maar het paste er goed bij. Weer een gevalletje #use your stuff!

9 opmerkingen:

 1. Hmm, misschien moet ik die winkel (weer) eens een bezoekje brengen want ik heb vaak hetzelfde probleem. Nu vind ik persoonlijk dat veertjes unisex zijn 😉 Je hebt twee supermooie kaartjes gemaakt! En papier opwerken kan nooit kwaad! Heb je tijdens je bezoekje trouwens de embossingfolders gezien? 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt prachtig! Mooi van kleur, en heel fijntjes! Ik hou er van, ze kunnen voor mannen en vrouwen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn heel mooi! En tof dat het bewaarde papier van pas kwam!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twee hele mooie kaartje Rhode.....mooi papier!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtkaartjes! Heel mooi en ingetogen. Het groene papier is er perfect bij en heeft een prachtige structuur, geen wonder dat je het zo lang bewaard hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi papier, mooie stempels, schitterende kaarten!
  ,fijn weekend
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die stempels zijn super bruikbaar voor dit soort kaartjes, goede koop bij die leuke winkel waar ik maar niet te vaak naar toe ga ;-) Mooi papier, wie wat bewaart die heeft wat....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik begrijp precies wat je bedoelt; ze lagen ook zomaar in mijn mandje:). Ook ik vind condoleance kaartjes best moeilijk. Wat jij hebt gemaakt vind ik stijlvol, mooi en passend. Vooral de tweede; ik vind die uitwerking erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. beautiful cards...love scenes..
  tfs,
  Karen

  BeantwoordenVerwijderen