dinsdag 15 augustus 2017

MFT Creative Construction with Blueprints

Ik neem regelmatig deel aan de MFT Sketch Challenge. Op de site kwam ik vorige week ook de 'creatieve construction with blueprints' tegen. Ik ben aan de slag gegaan met de 'Blueprints Dienamics 15'.


Ik gebruikte stoere papiertjes. Wat mij betreft heel geschikt voor een man. Het voordeel van het werken met de Blueprints is dat je eigenlijk alleen wat mooie papiertjes uit hoeft te zoeken. Je stanst de verschillende onderdelen uit en dan is je kaart zo goed als klaar. Ik heb het op deze kaart nog aangevuld met een uitgestanste 'birthday' en een gestempelde 'happy'. En dan ben je al klaar!

9 opmerkingen:

 1. Mannenkaarten blijven voor mij een uitdaging en als ik dit dan zie...prachtig! Mooie papiertjes, blauw en een sterretje. Hier hou ik van:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je daar de tijd voor neemt! Gave mannenkaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je leuk papier gebruikt.... erg leuk, die spijkerstofprint. Ideaal voor een mannenkaartje. Ik heb voor het eerst ook mee gedaan met de mft sketch challenge en zag de nieuwe net alweer staan, dus we kunnen weer aan de slag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf met dat spijkerstofje. Ik heb deze blueprints laatst op marktplaats gescoord. Hij stond al langer op mijn wensenlijstje. Nog maar één kaartje mee gemaakt maar als ik dit zie gaat het meteen weer kriebelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super kaartje weer Rhodé!!! Gave stoere kleuren. En ik ben fan van die ster met dat rondje erom heen.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk, het papiertje met denim is al een mooie basis. Handig hoor die Blueprints, stansen schuiven en klaar!

  BeantwoordenVerwijderen