maandag 19 december 2016

Baby onesie

Deze keer op maandag een berichtje. Ik heb het al eerder klaargezet, maar ik hoorde afgelopen week van een vriendin dat haar moeder een trouwe bezoeker van mijn blog is. Iedere maandag kijkt ze even. Daarom deze keer op maandag een nieuw kaartje om te laten zien.

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien met een mal die al een tijdje op mijn wensenlijst stond. Ik knipte al weleens zelf een rompertje, maar stansen is toch een heel stuk mooier! De achtergrond had ik al snel bedacht, maar wat moest er op het rompertje komen? Uiteindelijk toch een keuze kunnen maken. 


Zaterdag zag ik dat ik met het kaartje uit mijn vorige blogberichtje in de top 3 stond bij Sketch Saturday. Zo leuk als je kaartje gewaardeerd wordt!

9 opmerkingen:

 1. Wat een snoepje! Ik smelt nog steeds als ik zo een klein rompertje in mijn handen heb. Je kaartje is superlief, het kantje is ook een schattig detail.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk, dat blauwe ruitje, het kantje, het rompertje.... Lief, leuk kaartje Rhodé! En super dat je kaartje in de top 3 stond, die was ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superlief kaartje Rhodé, door het designpapier ook lekker stoer geworden voor een jongetje.

  Fijne dag,
  groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onwijs leuke kaart! Toffe combi van het hout met de blauwe ruitjes :). En gefeliciteerd met je top 3 -notering! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waardering is zeker leuk! Dat was ook een heel tof kaartje met dat poesje erop. En deze is ook weer super! Mooi dat gestanste rompertje. De tekst zit precies goed, hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is dit leuk zeg, dat rompertje, en het gestempelde voorkantje! Helemaal leuk, ool het papier op de achtergrond is gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lief kaartje, mooi zo met dat lieve rompertje en het kantje maakt het af.
  Leuk, ook je top 3 waardering.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie details; en een tikje stoer. Zo mooi voor een jongetje. Ja dat rompertje... zo lief. Het is ook een gaaf stansje!

  BeantwoordenVerwijderen