zaterdag 24 december 2016

Mannenkaarten

Fijn, eindelijk vakantie! Ik was er eerlijk gezegd wel aan toe. Vandaag alle huishoudelijke taken  op het gemakje gedaan. Vanavond nog even dweilen en dan is alles lekker 'aan kant'.

Vandaag laat ik jullie twee mannenkaartjes zien. Niet de makkelijkste categorie kaarten om zelf te maken. Maar met de stans van PTI heb ik niet veel nodig. Een velletje DP, de tekst in zwart uitgestanst en daarna nog een paar sequins. Supersnel klaar!De tweede kaart heb ik gemaakt met Blueprints 15 van MFT. Hij lag een beetje de verstoffen, maar de laatste tijd heb ik de set weer herontdekt! En prima te gebruiken voor een mannenkaart:


Nu ik de kaart zo zie, bedenk ik me dat het misschien nog leuk is om één hoekje af te ronden. Mmh, welk hoekje zal ik doen? Ik heb de kaart nu nog niet nodig, dus ik heb nog even tijd om er over na te denken!

Ik wens jullie goede kerstdagen!9 opmerkingen:

 1. Ze zijn gaaf! Fijne vakantie en kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaarten.
  Fijne vakantie en fijne kerstdagen toegewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk hè, vakantie?! Geniet ervan. Natuurlijk ook hele gezellige kerstdagen. Je mannenkaarten zijn gaaf. Goed dat je die blueprint onder het stof vandaan hebt gehaald :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaarten.
  Ik vind de tweede heel tof!
  Geniet van je vakantie xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke leuke mannenkaarten! Ik vind dat ook de moeilijkste.... ik zou het hoekje linksonder doen, sluit mooi aan bij de cirkel :-) Fijne dagen en geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke mannen kaarten. Als je inspiratie hebt, gelijk gebruik van maken. Dit soort tekst mallen en de blues prints zijn er wel ideaal voor! Enne... ik zeg hetzelfde hoekje om dezelfde reden als Danielle. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé ook mannenkaarten, vind het juist altijd wel leuk om te maken ;-)
  Vind ze mooi, die stans van PTI is heel gaaf. Hoe bestel jij PTI? Gewoon rechtstreeks, of via via?
  En over het hoekje...ik zou juist rechts bovenin doen, voor de balans!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne vakantie! Leuke kaarten, met name de tweede vind ik erg tof! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen