vrijdag 15 december 2017

Merry Christmas

Van Nicole nam ik pas een mooie stempelset over met verschillende kerstkransen. Ik vind de kransen zo mooi, dat er volgens mij verder nodig is om er een mooie kaart van te maken. Ik maakte eerst deze kaart:


Ik stempelde de krans met twee kleuren groen en daarna met rood de besjes. De tekst past precies in het midden van de krans. Een klein rood ruitje aan de onderkant en de kaart was al klaar! Ik maakte er direct nog twee kaartjes van. 

Met deze kaart doe ik graag mee bij CAS on Friday met nieuwe challenge 'Christmas'.

Daarna maakte ik nog deze:


In plaats van het rode ruitje nu een rood kader. De andere twee kransen zijn nog ongebruikt. Die bewaar ik voor volgend jaar!

12 opmerkingen:

 1. Dat is een goede aankoop, deze prachtige karans! Je kaartjes zijn geweldig mooi, leuk dat rode ruitje en dat rode kader! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aankoop. Je hebt er 2 leuke kaartjes mee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig wat je met deze set gemaakt hebt! Ik heb deze stempels zwaar verwaarloost en ben blij dat ze jou als nieuw 'baasje' hebben, jij weet er wel weg mee zo te zien. Echt prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha ha, krijg net van de postbode één van je prachtige kaarten binnen! Had echt net bovenstaand berichtje getypt. Superleuk, dankjewel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very pretty. I love how a wreath pairs so well with a bit of gingham!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die krans is echt prachtig! Mooi gecombineerd met rood, vooral die met het ruitje vind ik geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij weet wel raad met deze stempels. Erg mooi, juist door zn eenvoud! Dat ruitje past helemaal bij de sfeer. Erg leuk je kaartjes. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaarten Rhodé!! Juist mooi dat ze zo eenvoudig zijn.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen