donderdag 7 december 2017

Sneeuw

Het was weer even geleden dat ik bij Craftliners meedeed met de challenge. Maar nu is er een leuke, nieuwe challenge 'sneeuw'. Ik dacht dat ik niets met sneeuw in mijn voorraad had, maar toen ik goed ging zoeken vond ik nog wat. Een stempel van een sneeuwpop die ik ooit gratis bij een bestelling kreeg. En mijn dochter had pas kleine stempeltjes gekregen, waaronder sneeuwsterretjes. Met stansen van MFT maakte ik de sneeuwondergrond. Met mijn nieuwe, blauwe oxide inkt maakte ik de lucht. Daarop stempelde ik de sneeuwsterren die ik met embossingpoeder wit maakte. Ik kleurde de sneeuwpop met mijn stiften, maar ik kreeg de kerstbal niet mooi genoeg. Daarom nog een poging gedaan met mijn Derwent potloden. Dat lukte beter. Ten slotte stempelde ik de tekst op de kaart.


Terwijl ik met de kaart bezig was, zag ik dat CAS on Friday ook om een kerstkaart vraagt bij de lopende challenge. Kan ik dus met twee challenges meedoen!

Inmiddels is de boot weer terug naar Spanje. Ik was blijkbaar lief geweest ;), want ik kreeg dit jaar verschillende oxide inktjes en een stempelhulp. Ik kan dus weer even vooruit!8 opmerkingen:

 1. Wat een tof kaartje! Leuk gemaakt zo met de mooie achtergrond.
  & wat ben je goed verwend. Ik denk dat ik dan niet helemaal lief ben geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha net als Larissa was ik ook niet lief (genoeg). Jij gelukkig wel, leuke cadeautjes!! En een heel leuk sneeuw kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuk kaartje!! Helemaal leuk! En wat ben je lekker verwend, dik verdiend volgens mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een enig sneeuw-kaartje! Superleuk dat je meedoet aan de challenge bij Craftliners! Dankjewel. En wat heerlijk dat je door de Sint zo verwend bent :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kaartje! Tof wat de Sint bracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave kaart is het geworden. Leuk die oxide inktjes. Fijn dat de sint nog wat leuks voor je mee heeft gebracht.
  Lekker af en toe je even terug trekken met je nieuwe inktjes.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen