donderdag 30 november 2017

Hoera!

Van de dinerbon die ik vorige week liet zien, hield ik het binnenste over na het uitstansen van het kader. Ik dacht direct aan een combinatie met de stempels van Els Brigé. Ik stanste en stempelde wat onderdelen en schoof het totdat ik tevreden was. Een stukje touw maakte het wat mij betreft af. 


Terwijl ik dit berichtje zit te typen, blijft de regen maar stromen. Het is gewoon donker in huis! Wat mij betreft prima knutselweer. Ik had gehoopt vanmiddag nog even wat te kunnen maken. Maar dat is niet meer gelukt. En ik moet zo alweer de kinderen van school gaan halen. Ik hoop stiekem dat het lukt om vanavond nog wat te maken. Afgelopen weekend was ik ziek en ging het ook aan mijn neus voorbij. Soms vragen mensen waar ik de tijd vandaan haal om kaartjes te maken. Maar voor mij is het echt een momentje voor mijzelf waar ik door opgeladen wordt. En dan kan ik er daarna weer extra hard tegenaan in mijn gezin en op mijn werk!

7 opmerkingen:

 1. Mooie papiertjes, goed dat je ze bewaard hebt. Staat goed met de teksten van Els Brigé erbij. Ik duim voor wat ‘oplaadtijd’ voor jou vanavond. Heerlijk hè, zo’n hobby?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mij is knutselen ook echt deugddoende me-time, tot rust komen.
  Leuke kaart!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat je al niet van restjes kunt maken...een heel gaaf kaartje! En heerlijk dat je energie opdoet, dat is zó nodig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie layout en kleurtjes voor dit kaartje Rhodé! Ziek geweest, da’s minder.... hopelijk kun je vanavond een beetje me-timen om weer op te laden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken het, dan liggen er nog wat restjes op je bureau en ineens zie je daar dan een kaartje in. Gaaf is dat hè! Deze is prachtig, kan voor een man of vrouw. Lekker dat je zo op kunt laden van het knutselen. Ik moet altijd wel even een drempeltje over maar als ik eenmaal bezig ben krijg ik er inderdaad veel energie van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kaartje met ' je restjes' .
  Die vraag krijg ik nou ook altijd en bij mij werkt het net zo!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe restjes kaart geworden Rhodé!!
  Mooie kleur ook dat oker. En hier werkt het al net zo. Lekker opladen door te knutselen. En ja die tijd. Meestal te weinig. Maar dat hebben er vast meer.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen