zondag 12 november 2017

MFT Sketch Challenge #358

Afgelopen weekend maakte ik nog even tijd om wat te knutselen. Het is hier soms zo druk dat ik van het één naar het ander vlieg. Om mijzelf niet voorbij te hollen, moet ik soms even rust nemen. Even iets voor mijzelf doen. Ik weet dat dat voor mij de manier is om uiteindelijk alle ballen hoog te houden. Ik had verschillende dingen die ik wilde maken en één daarvan was een kaartje voor de MFT Sketch Challenge. Ik heb al vaker een kaartje gemaakt naar aanleiding van hun schets en het bevalt me eigenlijk heel goed. Dit is de schets:


En dit is mijn uitwerking:


Ik gebruikte papier van MFT en stempels van MFT uit de set 'strike up the band. Ik blijf ze leuk vinden, die muzikanten! De tekst is nu niet zo heel goed leesbaar op de foto, maar in het echt gaat het prima. 

9 opmerkingen:

 1. Heel verstandig om even tijd voor jezelf te nemen, dat is niet altijd makkelijk. Maar wel belangrijk, daar hebben de andern ook weer profijt van als jij de drukte de baas kan. Schattig kaartje heb je gemaakt, en die muisjes blijven zo tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. een leuk en gezellig kaartje ! mooi gemaakt
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk kaartje, toffe schets ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo belangrijk om ook aan jezelf te denken! En heerlijk om dat met je hobby te doen en vooral kleuren werkt goed merk ik zelf altijd. En werken met een schets vind ik ook heerlijk. Erg tof je kaartje, heel leuk zo verwerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een perfecte manier om te ontspannen, zo’n leuk kaartje maken! Goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk Rhodé! En goed van je dat je tijd voor jezelf maakt. Het cliché klopt heb ik ook ervaren: als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook voor een ander zorgen. Dus vooral mee doorgaan (en dan is creatief bezig zijn natuurlijk helemaal leuk). Groeten Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tijd voor jezelf, belangrijk hoor! Dit kaartje is echt een mooierd! Perfect de schets gebruikt en de musicerende muizen doen de rest. Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn om even wat tijd voor jezelf te nemen inderdaad! Je kaartje is onwijs leuk geworden. Mooie cirkel met die gaatjes en je kleuren vind ik ook tof bij elkaar! Mijn verlof begint inderdaad bijna... vrijdag is mijn laatste werkdag :). Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die muzikantjes zijn zo leuk, ook één van mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen