dinsdag 7 november 2017

Welcome, little one!

Op blogs, YouTube en diverse sites gaat het steeds over 'oxide inkt'. Veel mensen zijn er enthousiast over en ik vroeg mij af of het ook wat voor mij zou zijn. Eigenlijk wil je het dan eerst wel eens proberen... 
En toen won ik de blogcandy bij Nicole: oxide inkt! Toen het pakje binnen was, ben ik vrijwel direct aan de slag gegaan. Ik maakte de achtergrond roze met de oxide inkt. Daarna liet ik er wat waterdruppels op vallen die ik daarna depte met een doekje. Ik stempelde met zwarte inkt de tekst en de afbeelding . Allemaal uit een set van Papertrey Ink (PTI). Een kader van MFT en het kaartje was al klaar. 


Ik vind de spetters zelf nog niet zo goed zichtbaar. Misschien had ik dan meer inkt moeten gebruiken of juist wat meer water. Misschien krijg ik binnenkort van die 'man met de baard' nog wel wat meer kleurtjes van dit soort inkt. Dan kan ik nog meer dingen uit gaan proberen. Eén ding is zeker: deze inkt bevalt mij wel!

7 opmerkingen:

 1. Heel goed gelukt hoor...mooie achtergrond met de oxide!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superlief kaartje! Kun je mee laten doen met de uitdaging van de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was nog eens een leuk cadeautje, een oxide inktje om uit te proberen! Ik vind je roze achtergrond super en je kaartje helemaal geweldig. Het waslijntje is echt zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heey Rhodé,

  een heel lief babykaartje is het geworden!!!

  groetjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat blijft dat toch een super stempelset Rhodé, En weer een heel gaaf kaartje. Leuk zo met dat kadertje erom.
  Fijn weekend!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rhodé wat een superleuk cadeau. Je eerste uitwerking met Oxide vind ik beeldschoon. Je achtergrond is mooi subtiel en dat "waslijnje"van PTI blijft leuk. Een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi! Ik wil er ook graag eens mee werken die oxides, want ik zie er zo' n mooie dingen mee. Dus ik herken je opmerking.

  BeantwoordenVerwijderen