woensdag 22 november 2017

Dinerbon

Vorige week maakte ik voor mijn schoonouders een dinerbon. Als je er één koopt is hij vaak maar bij een aantal restaurants in te leveren. Nu kunnen ze hun eigen restaurant uitkiezen.


Ik wist eigenlijk niet zo goed hoe ik het zou gaan maken. Ik zag op Pinterest een aantal afbeeldingen van een giftcard in een cadeauverpakking. Vaak is dit een rechthoek met afgeronde hoeken en een 'klepje' waaronder de giftcard zit. Zo'n stans met klepje heb ik niet, maar wel de rechthoeken. Ik zocht mijn papierblokje van SU erbij en stanste het rechthoekige kader. Ik plakte hem op een witte rechthoek. Daarop stempelde ik de tekst met letters van Altenew. Daarbij zit ook een streepje. Die stempelde ik herhaald onder het woord. Vervolgens twee sterretjes uit de set 't Is je verjaardag' van Els Brigé erbij. Achter het geheel plakte ik het zwarte DP (ook SU).

Ik bekeek de kaart en had gelijk inspiratie voor een uitnodiging die ik voor mijn collega wilde maken. Die laat ik morgen zien. 

6 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf en persoonlijk cadeau! Ik heb de stans waar je het over hebt en dacht in eerste instantie dat je die gebruikt had. Nu ik lees dat je het allemaal zelf hebt gemaakt vind ik het nog knapper. Ben benieuwd naar je uitnodiging!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een dinerbon, altijd leuk! En zeker als ie zo mooi verpakt is. Gaaf gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gedaan!! Ik heb inderdaad wel eens een bon gekregen die bijna nergens in te leveren was en dat is dan zo zonde.... dus dit is een prima idee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel goed idee om een eigen dinerbon te maken. Heel mooi gemaakt heb je dat.

  BeantwoordenVerwijderen