zaterdag 13 januari 2018

Happy birthday

Voor de verjaardag van Gerdine maakte ik een kaartje met behulp van allemaal MFT materialen. Voorgaande jaren heeft ze ook altijd een verjaardagskaartje gekregen met een poesje uit de set 'I knead you'. Dus ook dit jaar weer een kaartje met één van deze lieverdjes.


Ik had het idee voor deze kaart weleens op Pinterest gezien. Ik wilde er graag eens mee aan de slag en nu had ik er een goed ideetje voor. De achtergrond kleurde ik vanaf de onderkant zachtgroen. Vanaf de bovenkant heel subtiel een lichte kleur. Op een strookje papier deed ik hetzelfde, maar dan met roze. Op de achterkant plakte ik dubbelzijdig tape. Bij Boekenvoordeel hebben ze van die lekker brede rollen. Daarna stanste ik de letters uit. Vroeger priegelde ik wat af met kleine stukjes dubbelzijdig tape om letters op te plakken. Maar dat is verleden tijd. Ideaal, dit spul! Ik plakte de letters op en kleurde toen een poesje en een visje in het wolkje. Het geheel op een kaart geplakt en toen was ik klaar.

Met deze kaart doe ik graag mee bij Craftliners #46 'Anything goes'

8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje voor Gerdine! Mooi zijn die zachte kleuren! Ideaal is dat hè, met Distress inkt, ik vind het ideaal. En dat dat lieve kleine katje erbij, en die mooie stitched letters (heb ik ook, zo gaaf). Topkaartje!! Gezellig dat je meedoet aan de challenge bij Craftliners.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gecombineerd, al deze MFT materialen. En prachtig gekleurd, je achtergrond maar ook de letters. Dat ideetje ga ik onthouden! Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi kaartje. Heel leuk met dat lieve poesje. Dat setje moet ik ook nog eens bovenhalen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief en mooi in die subtiele kleuren; ik vind dat poesje zó schattig! En bedankt voor de tip van het dubbelzijdig tape!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie, lieve kaart voor Gerdine! Mooie traditie om elk jaar op haar verjaardagskaart een poesje uit dezelfde stempelset te gebruiken. Superleuk ook dat je meedoet aan de challenge bij Craftliners, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtkaart heb je voor Gerdine gemaakt! Je zachtgroene achtergrond is prachtig geworden. Ik heb die dubbeltape ook maar vergeet hem meestal te gebruiken. Denk er altijd pas aan nadat ik gestanst heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi geworden Rhodé!! Gaaf die kleurverschillen bij de letters.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen