zondag 28 januari 2018

MFT Sketch #369

Deze keer is er weer een mooie sketch bij MFT. Zij hebben heel vaak mooie sketches om mee te werken. Ik wilde alvast 'Valentijnkaartjes' maken. Ik begon eerst wat ideeën te schetsen. Al snel had ik twee ideetjes. 

De eerste laat ik vandaag zien:


Ik kleurde een stukje papier met twee kleuren roze en een beetje rood. Daaruit stanste ik de letters 'love' met stansen van MFT. De cirkel stanste ik uit een stukje zwart papier. Daarna begon ik te schuiven met sequins, nuvo drops, enz. Uiteindelijk kwam ik op het idee om een paar hartjes uit het resterende papier te stansen en die op te plakken. Zo past het wat meer bij elkaar, wat mij betreft. 

Mijn tweede kaartje laat ik pas na 14 februari zien. Die is voor iemand die regelmatig op mijn blog kijkt... Ik had de kaartjes vrij snel af. Als je het idee eenmaal hebt, kan het soms vlot gaan. Het is voor mij echt een heerlijke ontspanning in mijn drukke leven. Dan kan ik er daarna weer met frisse moed tegenaan. Misschien wel herkenbaar?

6 opmerkingen:

 1. Precies wat ik hier thuis gisteren zei. Ging ook met deze sketch aan de slag, had het idee meteen en het lukte ook nog. Voor mij de beste ontspanning! Jouw uitwerking is leuk, heel lief! Ik ga ook eens aan de slag voor de dag van de liefde, mooi onderwerp ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar! De schets is zeker leuk en jouw uitwerking is geweldig! Prachtig die zwarte cirkel in combinatie met de roze-rode tekst en de hartjes, dit zijn precies de kaarten waar ik van hou! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker herkenbaar. Lekker even tijd voor jezelf en ook nog wat moois uit je vingers krijgen. Dat geeft een goed gevoel. Dit kaartje...zo mooi en lief. Ik ben ook volop bezig voor Valentijn, voor man en kinderen. Dat blijft leuk en waardevol! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar!! Het geeft zoveel energie als je iets maakt waar je blij van wordt. En het leuke van een kaartje is dat je er ook nog eens een ander blij mee gaat maken. Ik stuur ook de nodige Valentijnskaartje maar moet nog beginnen. Deze kaart is ieder geval al heel inspirerend, superleuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vandaag een vrije dag en naast andere dingen verheug ik mij er op even m'n hoek in te duiken. Daar vergeet ik alles en ben ik altijd zo ontspannen bezig! Dus heel herkenbaar!
  Valentijn kaartjes zijn leuk, net als schetsen, heerlijk om mee te werken.
  Jouw uitvoering is mooi met het roze en de zwarte tegenhanger. Nice!
  Ik denk dat ik vandaag ook me stort op Valentijnskaartjes;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook al zo mooi. Wat leuk om je stekje hier te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen