woensdag 4 april 2018

Doodled blooms


Deze kaartjes maakte ik al een tijdje geleden, maar had ik nog niet eerder laten zien. De bloemen zijn stempels van MFT. De tekststempel is van Els Brigé. Het blijft toch fijn om regelmatig Nederlandse teksten te kunnen gebruiken. 


Op deze kaart paste de tekst 'fijne verjaardag' niet meer, dus koos ik daar voor 'gefeliciteerd'.


Af en toe brak hier vandaag de zon door. Heerlijk is dat! Ik krijg dan direct zin en energie om van alles te gaan doen.

6 opmerkingen:

 1. Gaaf kaartje Rhodé...aparte stempels!
  Gr Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van jouw kaartjes kom je ook meteen in lente stemming!! Erg leuk en fris van kleur. De teksten zijn en blijven mooi. Jij kijkt dus ook uit naar het einde van de week, lekker is dat eerste lente zonnetje altijd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn nog eens vrolijke verjaardagskaarten! En inderdaad, superleuk dat er Nederlandse teksten op staan. Heerlijk hè, de zon in aantocht?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze leuk en vrolijk, jouw bloemenkaarten! En die tekste staan zo mooi op het roze! Ja, heerlijk, die zon. Nog ff doorbijten vandaag, het weekend schijnt mooi te worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk deze bloemenkaarten! Een beetje lente en kleur daar zijn we wel aan toe!! Hopelijk gaat nu de zon ook meewerken, ik ben zojuist weer behoorlijk nat geregend toen ik de hond moest uitlaten..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke bloemen en een heel leuke, frisse kaart en ja... niet iedereen vindt de Engelse teksten fijn. Al is er wel meer keus in.

  BeantwoordenVerwijderen