zaterdag 14 april 2018

Sending hugs

Ik heb nog een half uurtje voor de eerste visite op de stoep staat. Ik heb alles klaar staan, de taarten zijn gebakken (o.a. lemon cheesecake: zóóó lekker!) en de kamer is netjes. Nog mooi even de tijd dus voor een blogpost. 

De stempelset 'Woodlands' van Avery Elle ligt hier nog. Ik had er verschillende kaartje mee gemaakt met veel wit. Nu wilde ik het juist combineren met DP. Ik heb allerlei leuke papiertjes, maar om het op een kaart te gebruiken vind ik vaak lastig. 
Bij deze kaart koos ik ervoor om in het midden een cirkel uit te stansen en daarin een tafereeltje te creëren. Toen ik alles neergelegd had, vond ik het toch wat saai. Daarom koos ik ervoor om onderaan een ander strookje papier te gebruiken. Zo komt de kleur van de lucht weer een beetje terug en is het meer naar mijn zin.


Dit kaartje gaat op de post naar een vriendin die wel een knuffel kan gebruiken. 

4 opmerkingen:

  1. Lemon-cheesecake, dat klinkt heel goed!! Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben, het weer zit in ieder geval mee. Wat een gedoe altijd hè, je huis op orde brengen en als iedereen weg is kun je weer beginnen ;-) Het strookje onder aan je kaart is inderdaad perfect, dat maakt ‘m helemaal af!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je vriendin is vast heel blij met deze prachtige 'knuffel". Het blauwe strookje onderin maakt hem inderdaad helemaal af. Superleuk. Hoop dat jullie een goed feestje hebben gehad. Lekker buiten gezeten?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmmh cheesecake, ik ben er dol op! Wat een schattig kaartje, weet zeker dat je vriendin er blij mee gaat zijn :D

    BeantwoordenVerwijderen