woensdag 25 juli 2018

Just for you

Voor mijn nichtje maakte ik deze kaart. Ze is dol op knalroze en dit is overduidelijk in haar interieur terug te vinden. 


Ze is iets jonger dan ik, maar heeft heel veel lichamelijke klachten. Terwijl ze boordevol plannen en ideeën is, werkt haar lichaam niet mee. Op dit moment ondergaat ze allerlei onderzoeken om te kijken wat er aan de hand is. De artsen staan nog voor een groot raadsel en zijn op zoek naar de juiste diagnose voor deze mysterieuze ziekte. Ze woont te ver weg om even mijn neus om het hoekje te steken. Daarom even een kaartje.


5 opmerkingen:

 1. Zeker weten, zo’n prachtig kaartje in haar favoriete kleuren zal zeker goed doen! En wat naar, ziek zijn, er niet achter komen wat het is, als je zo jong bent...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De reden is minder leuk maar ze knapt vast op met zo'n kaartje op haar deurmat. En nu maar hopen dat ze er wat aan kunnen doen.
  Je kaartje is gewoon lekker CAS maar super gelukt.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gedaan! Ik hoop dat ze iets vinden bij je nicht. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is lovely - beautifully CAS, Jo x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze had ik gemist. Wat een beauty, geweldig idee met die blaadjes! Mooi in het roze-zwart-wit. Hopelijk kan je nicht binnenkort haar plannen weer uitvoeren en wijzen de onderzoeken niets ernstigs uit.....

  BeantwoordenVerwijderen