zaterdag 9 februari 2019

Cats on Appletrees #3

Toen ik bezig was met de leuke stempeltjes van Cats on Appletrees, maakte ik ook een serie verjaardagskaarten. Die zijn nooit overbodig, tenslotte. Ik maakte ze met diverse kleuraccenten, maar hield het principe hetzelfde: een stapel diertjes. 





Inmiddels ben ik alweer met heel andere kaartjes bezig. Ik houd ervan om diverse soorten kaarten te maken. Er zijn immers zoveel mooie spullen waar je alle kanten mee uit kunt. 

7 opmerkingen:

  1. Oohh enig! Hier val ik als een baksteen voor! Maar dat weet je inmiddels wel...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige serie en de stempels zijn zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ontzettend leuk Rhodé. En dat is het leuke vind ik: veel verschillende soorten kaarten, met allerlei technieken. Anders wordt het zo steeds van hetzelfde. Het maakt het bezoeken aan een blog ook leuker, als er steeds wat anders te zien is. Zo werkt het voor mij althans.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja die beestjes doen het goed zo samen op jouw kaartjes! Leuk met de gekleurde ballonnen, dat maakt ze net iets feestelijker dan helemaal zwart vind ik. Leuke serie!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig leuk zijn ze! Deze grappige beesten laten zich prima stapelen. Soms nog best lastig vind ik omdat je niet zo goed ziet waar je stempelt, maar zo te zien heb jij daar geen last van.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja!!! Gevonden!!! Het bovenste kaartje heb ik van jou voor mijn verjaardag gekregen. En ik vind ‘m superleuk. En bovendien vind ik het ook hartstikke lief dat je aan mij gedacht hebt. Dankjewel xxx

    BeantwoordenVerwijderen