donderdag 25 april 2019

Have a delightful day

Zo, daar ben ik eindelijk weer eens met een post. Half april kreeg ik de griep. Het duurde even voor ik opgeknapt was en daarna had ik andere prioriteiten. Daardoor kwam het er ook niet van om een bezoekje aan jullie blog te brengen. Dit ga ik weer oppakken. Volgens mij heb ik de belangrijkste dingen nu afgerond. Ik denk dat het volgende week ook wel weer lukt om wat te knutselen. Yes! 

Dit kaartje stond nog in mijn concepten. Zodoende kan ik toch iets aan jullie laten zien. Gewoon een lief tafereeltje. Gekleurd met mijn Zigs. Ik krijg er steeds wat meer vaardigheid in. 


Wat was het genieten met het mooie weer, he?! Toch vind ik het ook niet erg dat het nu wat frisser wordt. Er liggen nog veel klusjes in huis te wachten en het is natuurlijk perfect knutselweer!

4 opmerkingen:

 1. Ahhh wat een lief kaartje! Mooi gekleurd! Ik wil vandaag ook even binnen aan de gang en dat lukt toch beter als het zonnetje niet schijnt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He joh, wat naar, ziek zijn! Gelukkig ben je er weer...miste je al! Heel lief kaartje heb je gemaakt, tof tafereeltje! Fijn weekend alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief! Fijn dat je weer beter bent. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje! Heel lief kaartje.
  Gelukkig dat je weer opgeknapt bent nu in je vakantie. Is altijd zo balen voor jezelf als je in de vakantie ziek wordt, vooral in het onderwijs. Als wij ziek worden in de geplande vakantie krijgen we die dagen terug. maar ja, wij hebben natuurlijk oom minder vakantiedagen dan in het onderwijs. Geniet van je vrije week!

  BeantwoordenVerwijderen